Довіряв банку з 2008 року!

Добрий день. Повідомляю проте, що 27.06.25 мною шанований, улюблений, А банк втратив свого клієнта.
Сьогодні я здійснив покупку товару через сайт Епіцентр, кредитка зменшилася майже під 0. Спробував через застосунок збільшити ліміт, відмова системи. Після чого я зателефонував фахівцю на гарячій лінії і попросив підвищити кредитний ліміт на 1000 грн, щоб у мене була можливість розрахуватися в АТБ. Але мені розповідали про індивідуальний підхід системи до клієнта, бла-бла-бла… Я ваш один з кращих клієнтів. Ви мені встановили ліміт 100К, я його зменшив до 3К, знаючи що в будь який час зможу його підвищити, але не підвищив. Гаразд, хай буде так!
Відкрив карту АТБ в Сенс банку з кредитним лімітом на 60К, нею і буду користуватися тепер.
Всі свої вільні кошти: гривні, валюта, більше не будуть розміщені у вас на депозитах.
Всього хорошого!
абанк

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Звертаємо увагу, що зниження кредитного ліміту відбулося за Вашим власним запитом. Банк щоденно здійснює автоматичний аналіз фінансової активності клієнтів, і можливість збільшення ліміту формується індивідуально, з урахуванням багатьох факторів.

Наразі Ви можете користуватись карткою в межах встановленого ліміту. Та іншими кредитними продуктами. Якщо з боку банку буде доступна можливість підвищення кредитного ліміту — ми обов’язково Вас поінформуємо.

natashaGra
natashaGra
30 червня 2025, 7:39
Вообще вам ещё повезло-вы узнали об особенностях сервиса до того как вам заблокировали счета и не отняли 30 процентов от всех счетов. В последнее время этот банк производит какое угодно впечатление, но только не банка
Pumbovik
Pumbovik
30 червня 2025, 18:21
В сенсе еще платить будешь каждый месяц по 100 грн за использование кредитного лимита, то еще та хитрая шарага с кучей подвохов
sanyakd
sanyakd
8 липня 2025, 17:17

в Пумбі більш прозоро з кредитами

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку