Повернення коштів на рахунок
24 червня я хотіла поповнити рахунок через термінал самообслуговування. Щось не спрацювало і оплачені мною 500 гривень не були зараховані. Я написала про проблему в службу підтримки банку у вайбер. Чекати прийшлось не довго. Оператор, дізнавшись про мою проблему, написала мені «Щоб ми мали можливість ідентифікувати Вашу оплату, надішліть, будь ласка, фото чеку за його наявності. Якщо чеку немає, вкажіть реквізити, за якими здійснювали оплату (номер телефону, карти, рахунку і т.д.), дату та час, адресу, назву приміщення, у якому розташований термінал, суму платежу та номінали внесених купюр.» Я надала таку інформацію і через короткий проміжок часу одержала відповідь «Дякуємо за надану інформацію. На жаль, під час здійснення Вашої оплати термінал втратив інтернет-з`єднання. У такому випадку кошти будуть зараховані протягом від 15 хв до доби. Якщо зарахування не відбудеться або надійде не вся сума, зверніться, будь ласка, повторно. Можливо у Вас залишились додаткові питання?» Невдовзі кошти були на рахунку. Все просто і швидко. І я за це вдячна працівникам банку.
Підтримка àбанку
24 червня 2025, 14:46
Дякуємо за ваш відгук! Нам важливо, щоб наші клієнти отримували швидку та ефективну підтримку, і ваш позитивний досвід є для нас найкращою винагородою. 😊
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в абанку