Банк заблокировал карту

Яна Пасічник 21 червня 2025, 17:27
Доброго дня
Хочу залишити відгук, сьогодні зранку я переводила кошти зі свого банку сенс на, а банк і банк заблокував картку, переводила з сенсу поскільки оплачувати з, а банку мені вигідніше там не має комісії за перевод. Для підтвердження загрузила в додаток банку ПДФ квитанціі з банку сенс, що я переводила сама ці кошти зі своєі картки, особисті кошти, там сумма невелика 6500 і 5500, спеціально розбила на два платежі, щоб не заблокували. Я просто не розумію як можно підтвердити надходження коштів, якщо кошти переведені між моіми картками просто різних банків.
абанк
Підтримка àбанку 21 червня 2025, 18:51

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Для розв'язання питання з фінансового моніторингу та передачі запитаної банком інформації радимо використовувати https://t.me/abank_docs_bot.

Ми відправили Вам особисте повідомлення в прив'язаний месенджер. Просимо відповісти на нього та надати запитану інформацію

natashaGra
natashaGra
22 червня 2025, 8:21
Почитайте отзывы о банке без 5 звёзд. Это просто супер популярная ситуация у банка-блокировать любые переводы
Barsikk
Barsikk
22 червня 2025, 21:44
Вы стали очередной жертвой фин. монит. этого недобанка. Вообще не понимаю людей, владеют интернетом, знают, что есть сайт Мин фина и там людям трудно почитать кто и как сейчас глючит карты и платежи. В лидерах по глюку — А банка.
У меня этот недобанк более 6мес. назад заглючил не мои, а свои средства, т.е заблокировал кредитку и я 2 недели просил их её разблокировать, что бы погасить им кредит...((
vadim240283
vadim240283
24 червня 2025, 21:48
Скорее всего в лидерах райфайзен банк, там полный треш

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку