Кредитний ліміт

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Микола Карпук 15 червня 2025, 0:17
Відділення за адресою: Львів, пл. Липнева, 7
Добрий день. Хотів би звернутись із питанням, яке мене щиро здивувало. Нещодавно мій кредитний ліміт у рамках послуги «Оплата частинами» був підвищений до 118200. Протягом кількох днів я жодним чином не змінював своєї фінансової поведінки, не здійснював великих чи незвичних покупок, не мав прострочень. Але раптово, без жодного попередження, ліміт було зменшено вдвічі — до 59100.
Після звернення до підтримки я отримав шаблонну відповідь про те, що «ліміт було перерозподілено за рішенням банку» для забезпечення «балансу між фінансовими можливостями клієнта та комфортним користуванням кредитними коштами». Але, якщо чесно, таке формулювання нічого не пояснює. У мене немає заборгованостей, активність по картці є.
Я не маю жодних претензій, просто хочу зрозуміти логіку. Чому спочатку їх піднімають, а потім різко зменшують, не давши навіть скористатись?
абанк
Підтримка àбанку 15 червня 2025, 9:46
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — такі звернення допомагають нам ставати кращими.

Дійсно, ліміт за послугою «Плати частинами» може змінюватися. Він формується з урахуванням багатьох факторів: кредитного навантаження, фінансової спроможності, історії користування продуктами банку тощо.

Втім, щоб упевнитися, що не виникло жодних технічних складнощів, ми все детально перевіримо.

Нам знадобиться трохи часу, аби розібратися в ситуації. Як тільки отримаємо результат — одразу зв’яжемося з Вами та надамо пояснення.

natashaGra
natashaGra
15 червня 2025, 6:55
Тут в один момент могут кредитный лимит на 0 поставить.А ещё у банка есть прикол с выявлением нелояльного отношения к банку (очередной вид дискриминации клиентов). Ищите более клиентоориентованные банки здесь может оказаться гораздо больше минусов и проблем

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку