Категорично не раджу

olehbezbakh 13 червня 2025, 9:38
Відділення за адресою: Миколаїв, пр-т Центральний, 135/2
Шановні потенційні клієнти А-БАНК, категорично не раджу користуватися послугами цієї установи. Четвертого червня 2025 року дружина внесла мені на картку особисті кошти, через касу у місті Миколаїв, 13 червня власна картка була заблокована з вимогою надати документи про походження коштів. Звертаю вашу увагу: кошти власні, не кредитні, дружина та я — багато років клієнти А-БАНК! Отже, якщо бажаєте зберегти час та нерви нікому не раджу користуватися будь-якими послугами А-БАНК, особливо робити які-небудь операції з готівкою!
абанк
Підтримка àбанку 13 червня 2025, 9:54

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Наразі Ваше питання є успішно вирішеним. Впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку на краще та продовжити співпрацю

natashaGra
natashaGra
13 червня 2025, 10:08
Какой-то копипаст у банка уж очень скучный и скудный. По статистике на сайте процентов 90 проблем клиентов блокировка от банка. Не просто кешбек или карту не доставили. А именно целенаправленные блокировки любых операций клиентам-это основной вид деятельности банка?
olehbezbakh
olehbezbakh
13 червня 2025, 10:28
Цілком з Вами погоджуюсь! Важко дочекатися від уповноважених осіб А БАНК адекватної реакції на звернення, наявні порожні відмазки! Не фінансова установа — а збіговисько здирників!
Валерка Котовский
Валерка Котовский
14 червня 2025, 15:12
КАк составить иск на банк через эл суд я расписал у себя в блоге.

Без доказательств блокировать деньги банк может только если сумма была свыше 400т грн ст 20 закону о легализации отмыванию всё что до этого лимита банк обязан иметь обгрунтовану пидозру и довести её клиенту что мы накопали на вас такую то инфу, что вы связаны с людьми которые занимаются легализацией отмыванием или родственники высокопоставленных чиновников.
16 червня 2025, 9:08
Супергерой «Людина-посудова особа» мчить на допомогу. Правда навіть навчання в деревообробному ПТУ прокурив за гаражами, але то нічого — юриспруденція в його серці, хоч і не вистачає освіти навіть розуміти довгі речення =)
13 серпня 2025, 15:53
Чому до нього не дійде ніяк, що в банка обгрунтована підозра — це будь який нетиповий переказ/надходження (від когось або комусь) або нетипова суму переказу/надходження, він так твердолобо вірить в ці магічні «400к»…
13 серпня 2025, 17:47
О, колега монобот з відпустки відкинувася. Welcome back!
14 серпня 2025, 10:41
Зараз Гороховського наберу, хай мені прозвітує шо він робив, поки я у відпустці був)
14 серпня 2025, 16:17
Те не турбуй, ми бухали з ним в лакшері пʼятірці в Анталії =)

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку