Нав’язують кредит готівкою

igortkh 6 червня 2025, 17:53
Співпрацюю вже з цим банком вже декілька років. Оформив кредитку все було чудово сплачував вчасно жодного разу непротермінував. Все було чудово. Готовий був рекомендувати всім але за останніх пів року можливо до 10 місяців активно почали наполягати на кредиті готівкою. Спочатку просто відмовлявся. Потім почали обмежувати суми на кредитні карті хоча ще раз повторюсь ні разу не порушив зобов’язань і не мав нарахованих відсотків через порушення термінів виплати. Спочатку не звертав уваги, адже користуюсь послугами інших банків в теж проблем на виникало. Але за останній місяць щодня почати зрізати мою кредитку постійно нагадуючи що можна скористатися кредитом готівкою. Нарешті це мене достало і вирішив поділитись негативний досвідом. Просто наболіло не те що обмежуються саме їх агресивна політика в просуванні конкретної послуги.
абанк
Підтримка àбанку 6 червня 2025, 18:54
Добрий день!

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам важливо почути Вашу думку.

Рішення щодо ліміту кредитування по кожному продукту Банку приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ліміт кредитування постійно переглядається та може бути збільшений або зменшений з часом.

«Швидку готівку» ми пропонуємо як альтернативний варіант для тих випадків, коли з’являється потреба у фінансуванні, а діючий ліміт на картці недостатній.

Ми телефонуємо, аби повідомити саме про персональні умови, але на прохання завжди можемо вимкнути такі дзвінки.

Будемо вдячні, якщо надасте відповідь в особистих — зможемо перевірити деталі саме по Вашій ситуації.

Коментарі

Курс валют в абанку