Негативний досвід купівлі товару в розстрочкупо карті «вигода»

Марина Турпак 22 травня 2025, 13:00
Вирішила вперше скористатись можливістю купівлі товару в Епіцентрі з переведенням покупки в розстрочку по карті Вигода. Для цього підготувалась, перевірила наявність доступного ліміту на картці, прочитала інструкцію в додатку по переводу покупки в розстрочку, навіть передзвонила в контакт центр, щоб уточнити щодо наявності необхідного ліміту. Перший негатив відбувся на касі, коли я сплачувала покупку але транзакція була відмінена через необхідність проведення відеоверифікації, це вже вкрай неприємна ситуація, т.я. на касі за мною велика черга детально чула мої персональні дані та суму транзакції. Але найбільший «сюрприз» чекав на мене після здійснення оплати, а саме, при спробі перевести покупку в розстрочку виявилось, що ліміт зник. Ця ситуація сталась зі мною сьогодні, 22.05.25 в 12:20, зараз оформлюю повернення товару, втрачаю час та бажання будь коли в подальшому мати щось спільне з А-банком. Це жахливий сервіс і вкрай не приємний досвід.
абанк
Підтримка àбанку 22 травня 2025, 19:20
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок!

Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені).

Проте, питання стосовно зменшення ліміту на послугу кредиту Розстрочка Вигода вже перебуває в роботі фахівців банку та ми зв'яжемось з Вами по вирішенню.

22 травня 2025, 15:17
«спробі перевести покупку в розстрочку» — так оплачиваешь личными или кредитными бабками в магазине, и в течений двух недель её можно перевести в рассрочку. Или у выгоды какие-то свои правила?
Три літри
Три літри
23 травня 2025, 12:41
То загальний алгоритм, а для Епіцентра є свій

natashaGra
natashaGra
22 травня 2025, 15:54
К сожалению и ниже есть отзывы о таких ситуациях. Банк очень несерьёзно относится к клиентам. Видимо такие явления будут и дальше происходить т.к. данный банк хорошо умеет только цитировать п. 3.3.25 , но настоящей работы над ошибками с операторами не проводится
22 травня 2025, 22:14
Уважаемый банк. Видеоверификация на кассе это конечно хорошо по безопасности, но это блокирует работу кассы и данные слышит вся очередь.
Кассир не может покинуть кассу.
Кассир не может отменить оплату.
23 травня 2025, 6:23
А какая видеоверификация то на кассе, если оплата за личные бабки, выгода тут вообще не при делах
24 травня 2025, 1:59
Когда платишь картой раньше мог быть звонок на финансовый номер нажмите цифру.
Теперь видеоверификацию ввели.
При оплате оплата не проходит, банк запрашивает видеоверификацию.
При чем если сзади очередь то начинается мат.
На кассе при этом если очередь все все слышат.
Для безопасности клиента это плюс.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Негативний досвід купівлі товару в розстрочкупо карті «вигода»