Заблокована картка

Mykola Korolenko 22 травня 2025, 4:03
Трапилась зі мною така історія. Користувався карткою не часто, але користувався ніяких кредитів чисто переводи з картки на картку.
Відправляє мені ФОП на картку 24000грн і зразу же пише картка заблокована. Починаю зʼясовувати, начебто на мою картку у 24 році були скарги з шахрайства, а я у перше за це чую.
Я у банк, кажу покажіть мені що то за скарги, кит написав, як з ними вирішити питання кажуть це конфедеційно.
Тобто у банка немає ніяких підтверджень що було якесь шахрайство, ніякого кримінального, виконавчого або взагалі якогось провадження, вони тупо заморозили кошти і кажуть або поверніть кошти невідомо кому, або вони так і будуть заморожені.
Я кажу давайте розривати договір, я не хочу бути клієнтом вашого банку через незрозуміле обслуговування. Мені кажуть що я не можу розірвати через нібито скарги на шахрайські дії, які ми не можемо, або не хочемо вам показувати якесь підтвердження цих дій.
А банк просто краде кошти!!!
абанк
Підтримка àбанку 22 травня 2025, 9:34
Добрий день!

Під час відкриття рахунку в Банку, у Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг Ви підтверджуєте ознайомлення та згоду з правилами Банку.

У разі надходження скарг Банк має право тимчасово обмежити користування карткою до завершення перевірки. За результатом розгляду, Клієнту може бути запропоновано повернення коштів заявнику.

Питання знаходиться в роботі. З Вами зв'яжуться наші співробітники для більш детальної консультації щодо Вашого питання.

Mykola Korolenko
Mykola Korolenko
22 травня 2025, 10:43
Ваші співробітники , не надають жодної інформації, кому я повинен повернути кошти ? Чим підтверджується шахрайство ? Кожна людина тоді може кидати кошти , отримувати товар чи послугу , а потім звертатися зі скаргою на повернення. Надайте мені пісьмові відповіді на мої питання !!! Що за шахрайство ? Що це за люди ? Чому мені одразу не повідомили про цей випадок ? Чому карту одразу не заблокували , чому співробітники не вийшли на відео зв’язок для підтвердження особи ? Чому я маю повертати кошти невідомо кому ?!
SergeyNina
SergeyNina
22 травня 2025, 22:09
Напишите о ситуации сюда https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection
Это не первый раз.

Ситуация опасная тем что никто не проверяет жалобы от клиентов и просто требуют вернуть деньги не объясняя ничего.
Я понимаю временная блокировка по жалобе по заявлению клиента это одно, но когда жалобу принимают практически через полгода или дольше это опасно
25 травня 2025, 7:49
Не разрывайте договор, а просто готовьте иск если мирно не захотят решить вопрос.
natashaGra
natashaGra
22 травня 2025, 11:51
Это пункт 3.3.25 из-за него с вас снимут 30 процентов от всех денег на счетах, сделают пометку о том , что вы мошенник при переводе в др банк. Лучше обратитесь к юристу или в полицию
25 травня 2025, 7:48
Как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге, если банк не доказал шахрайство через доказы или следст действия органов это мошенничество.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку