Заморозка карты , решил разорвать договор и начинается переобувание
Курс валют в абанку
1. «Регламент перерахунку коштів 24 години, проте може бути більше» — сразу после подписания заявки ответ
2. «Сума проходить два етапи: резервування (тимчасове блокування коштів на картці при покупці) та списання (фактичне зняття коштів продавцем).
Якщо запит на списання не надійде від продавця, гроші автоматично повернуться на рахунок на 14 або на 31 день.
У разі списання ми можемо оскаржити операцію через платіжну систему, регламент оскарження — до 55 днів." — на следующий день
3. «Ваша заявка на закриття рахунків та переказ коштів перебуває на розгляді. Орієнтовний час розгляду — до 1 дня. Будь ласка, очікуйте на рішення.» — на 3 день
Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.
Дебетування залишків коштів може бути проведене після завершення усіх списань за Вашим рахунком. Інформація «Сума проходить два етапи: резервування (тимчасове блокування коштів на картці при покупці) та списання (фактичне зняття коштів продавцем).» є коректною та відповідає дійсності. Наразі Ваше питання є успішно вирішеним