Заплатиш платіж за кредитом

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Аня Пилипчук 13 травня 2025, 19:23
Заплатиш місячний платіж за кредитом, заходиш через пару днів в додаток, а там висить що винен ще 26 гривень. Навіть якщо внесення коштів буде пізніше ніж назначено дату платежу не більше 2 неділь Вам нарахують ще зверху, хоча сума вірна внесення і в оператора перепитували запевняв що після внесення платежів буде все добре. Це ж не місяць прострочення чи вихід з пільгового періоду. За що я повинна переплачувати. Дуже гарно перевіряйте бо можна не заходити місяць, а там гарні сюрпризи у вигляді мінусів та ще вдвічі винен будеш.
абанк
Підтримка àбанку 14 травня 2025, 9:55
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!

Ми ретельно перевірили інформацію за Вашим зверненням. Дійсно, раніше виникла складнощі з відображенням інформації в застосунку, але ми вже її виправили. Враховуючи це, ми здійснили перерахунок додаткових нарахувань.

Нагадуємо, що згідно з умовами договору у разі несвоєчасної сплати щомісячного платежу банк нараховує пеню — 0,07% (але не менше 1 грн) від суми прострочення за кожен день. Максимальна сума пені не може перевищувати 15% суми простроченого платежу та не бути більшою за половину отриманої суми кредиту.

Рекомендуємо здійснювати погашення вчасно, щоб уникнути нарахування додаткових відсотків.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
14 травня 2025, 10:24
Да это фишка везде работает, за каждый день просрочки пеня растёт.
Если просрочил на месяц наросла пеня, а ты заплатил долг в след месяце 15го числа, то тебе на след месяц насчитают пеню за эти 15 дней.
Аня Пилипчук
Аня Пилипчук
21 травня 2025, 10:31
Вибачте але це фішка цього банку, інших банках є 30 днів для вирішення прострочення без комісії та пені. А ще фішка цього банку назвонювати з ранку 8 годині до 8 вечора по 100 разів на день навіть якщо вийшла в прострочення хоча все плачу вчасно але сталося так що оплата затримується на 10−15 днів. В інших такого не має. І вже було що просила не звонити бо були погрози навіть в день плати по платежах, але працівника не влаштовувало що оплата не зранку, а вечері буде, після цього випадку банк сам сказав що більше не буде турбувати дзвінками. Але все одно тероризують.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку