Пародія на банк

shevchouk 13 травня 2025, 16:08
Відділення за адресою: Київ, вул. Анни Ахматової, 5
Зробили всіх злочинцями по частині 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Найголовніше в цій історії, що рахунком скористався вперше з січня 2025, і одразу блокування з формулюванням «поясніть» та ви «досягнули ліміту.»

Надіслав декларацію, так вони на цю декларацію захотіли ще квитанцію № 2 з кабінету платника податків, що я точно її надсилав декларацію і податкова отримала підтвердження, тобто довідка на довідку.

Найбільше вразило, що ти маєш цим детективам ще скидати фото карток отримувачів, пояснювати «економічну складову».
Ви що? Гуляйте з таким обслуговуванням. Ви на себе реально забагато берете.

В результаті розірвали «співпрацю», подивимось, як виводять кошти в інший банк за 24 години.
абанк
Підтримка àбанку 13 травня 2025, 16:30
Добрий день!

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Раніше нами вже було отримано від Вас відгук на даній платформі. За результатом вирішення минулого питання банком було надано рекомендації не використовувати картки для проведення операцій з криптовалютою. За результатами поточного аналізу було прийнято рішення про розрив ділових відносин. Наразі Ваше питання є успішно вирішеним

13 травня 2025, 16:55
Вдячний за шаблонну відповідь.

Ваша рекомендація «не використовувати картки для операцій з криптовалютою» є лише рекомендацією, а не правовою нормою. Вона не має юридичної сили, якщо не підкріплена чинним регламентом чи публічними правилами обслуговування клієнтів.

Ризик-орієнтований підхід не є абсолютною підставою для дискримінаційного ставлення до клієнтів.

Раз в півроку можна ж вивести 500−1000 usdt на рахунок А-банку?

Ну і взагалі, закрити рахунок у вас хотів ще минулого літа.
13 травня 2025, 17:45
Вона не має юридичної сили,

а вона повинна мати юридичну силу? Юридичну силу буде мати закриття рахуку за ініціативою банку з утримання 30% комісії при переказі залишку коштів.

Раз в півроку можна ж вивести 500−1000 usdt на рахунок А-банку?

В Абанку немає рахунків в USDT.
13 травня 2025, 18:03
Хочу тебе розчарувати, уже все зайшло на Ощад, навіть 24 години не минуло.

В Абанку немає рахунків в USDT.

Як і в тебе 🧠
13 травня 2025, 19:50
Хочу тебе розчарувати, уже все зайшло на Ощад, навіть 24 години не минуло.

що має мене розчарувати? заход USDT в Ощад при тому що в Ощаді також немаж рахунків в USDT?
14 травня 2025, 10:30
Раз в півроку можна ж вивести 500−1000 usdt на рахунок А-банку?

Выводи на более законопослушные банки на ощад или приват, моно\абанки\пумбы могут блокнуть счёт если ты для них не полезный клиент который юзает кредиты, рассрочки или делает депозиты.
14 травня 2025, 10:34
Выводи на более законопослушные банки

Чим більш банк законослухняний — тим там важче пройти фінмон по крипті
SergeyNina
SergeyNina
14 травня 2025, 19:52
Ощад и приват более менее для вывода небольших сумм с крипты. Но там тоже если уткнуться в финансовый мониторинг начинается тоже самое если не хуже.
14 травня 2025, 10:26
У нас и банки и НБУ такие же дундуки которые суют везде закон о легализации отмывании который регулирует криминальный кодекс, а ни какие расследование и действия не проводят)
Банк по закону не может заблокировать средства если у него нет док-ва или обгрунтованной пидозры что данные средства связаны с легализацией отмыванием или чего-то ещё:)
Но это гнилая система гос-ва которую защищают паразиты:)
Автору советую перед тем как продавать крипту ознакомится с темкой как безопасно продать крипту и не отмыть деньги мошенникам:

14 травня 2025, 10:34
У нас и банки и НБУ такие же дундуки

нарешті Валера прозрел

Курс валют в абанку