Безпідставне розірвання відносин
- natashaGra
- 7 травня 2025, 12:03
Не удивлена, у банка заработок на п. 3.3.25 . Только он касается жалоб на переводы. На вас была жалоба? Если забирают 30 процентов, то лучше узнайте есть ли жалоба и от кого. Вдруг придумали и уже вы можете обратиться к юристу, писать в нбу и подать в суд
Курс валют в абанку
EUR | 48.1 | 49 |
Здійснюю свою господарську діяльність відповідно до норм чинного законодавства, згідно до відкритих квед 63.99 та 63.11, зареєстрована як ФОП 3, сплачую 5% податку кожного місяця від загальної суми зарахованої на р/р.
Для своєї господарської діяльності використовую р/р відкритий в Пумб Банк.
Прибуток від господарської діяльності після сплати всіх податків і обов’язкових платежів знімаю готівкою.
Оскільки живу за містом, то для зняття отриманого прибутку приїжджаю в місто. В зв’язку з тим, що діють обмеження на зняття готівки в розмірі 100 тищ грн на добу, з метою зменшити кількість приїздів в місто — перераховую з р/р Пумб 100 тищ на особисту картку А-Банк, та 100 тищ на особисту картку Моно Банку. Після чого у відділенні А-Банку знімаю 100 тищ с А-Банку та 100 тищ з Моно.
В наступному отримую фін моніторинг від Моно Банку, гружу документи, підтверджую доходи, сплату податків, все добре, ніяких питань немає і бути не може, так як діяльність відповідно до норм чинного законодавства.
Також отримую фін моніторинг від А-Банк, гружу пояснення, де детально все розписую, що за кошти, звідки з’явились, показую декларації про сплачені податки, запитую що ще потрібно, готова надати всі документи, акти наданих послуг, виписки с Пумба і т.д. Банк відповідає нічого додатково не потрібно. Проходить під дня, банк розриває відносини. як так? 30% комісії на залишок також не приємно, але це інше питання.
Суть в тому, як можна розірвати відносини без з’ясування обставин, не запросивши документи, здійснивши поверхневу перевірку діяльності.
Максимально розчарована даним банком. Тепер ще і в реєстрах буду відображатись з поміткою неблагонадійний клієнт… дякую
Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.
Нам прикро, що сталось непорозуміння у питанні прийнятого рішення. Банком не прийнято рішення про розірвання ділових відносин та ми раді подальшій співпраці. Питання з приводу зняття обмежень вже перебуває в роботі.
Окремо, бажаємо зауважити, що банком не застосовується комісія в розмірі 30% в разі прийнятого рішення про розрив відносин окрім випадків, в яких діяльність за рахунком відповідає пункту 3.3.25 Умов та Правил (3.3.25.: