Не можуть пояснити чому заблокували кошти

Проблема вирішена
vladzio95 10 квітня 2025, 18:50
Відділення за адресою: Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 1
Скинув мені друг гроші на карту які був винен, (зичив в мене готівку), тепер кошти заблоковані, довідки які кидав в боті не підходять банку, дімітів ніяких я не перевищував, звязатись з банком не можу щоб вирішити цю проблему, відеоверифікацію про яку банк дзвонив говорив незнаю навіть де знайти, хочуть пояснення і документи за моїх 36 тис грн, не рекомендую поки не вирішимо це питання
абанк
Підтримка àбанку 10 квітня 2025, 20:19
Добрий день!

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Нами було відправлено повідомлення в прив'язаний месенджер з уточненням інформації. Прохання надати її до банку для розв'язання даного питання
Мінфін
Відповідь адміністратора
29 травня 2025, 12:52
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/05/29/151746338/

Три літри
Три літри
10 квітня 2025, 22:37
Черговий мамкін бізнесмен погорів

і це добре
Barsikk
Barsikk
11 квітня 2025, 20:56
Вы попали под фин. Готовьте отдать банку 30% и написать их стандартную Заяву, что согл ст. 15 вы признаётесь в отмывании денег и поодержке терроризма. А потом к Вам на основании этого Заявления придут др. люди и не одинбанк не захочет с Вами работать. Или ищите адвоката и в суд на банк.
ЗАЯВЛЕНИЕ
зв’язку з отриманням повідомлення АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦЕНТ-БАНК «
(далі - Банк) про розірвання з ініціативи Банку ділових відносин (на підставі частини 1
ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів,
одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню
розповсюдження зброї масового знищення»), та закриття відкритих в Банку рахунків, и т. д. всё не вмещается здесь

Курс валют в абанку

USD 42 42.6

Курс валют в абанку

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Не можуть пояснити чому заблокували кошти