Не раджу користуватись цим банком. Ваші особисті кошти в небезпеці.

Проблема вирішена
vargas322 2 квітня 2025, 22:13
Поповнив картку своїй мамі через термінал самообслуговування, картку одразу заблокувало. Мама живе в селі, використовувала кошти які я їй надсилав для того щоб платити сусідам за допомогу та віддавати борги які взяла поки не було коштів. З Серпня місяця на цю картку було отримано від мене через термінал самообслуговування всього 38 тис грн. До того ж поповнення були майже всі з одного й того ж терміналу… Сьогодні коли тільки прийшли гроші в розмірі 5000 грн на картку, картку було заблоковано. Щоб отримати свої кошти з заблокованої картки треба сплатити комісію в розмірі 30% від суми яка знаходиться на картці. Що це за комісії? Чому якщо банк хоче розірвати співпрацю не можливо просто отримати власні кошти на картку іншого банку? Свою картку АБанку збираюсь закрити, і рекомендую іншим не звязуватись з цим банком якщо не хочете втратити власні кошти.
абанк
Підтримка àбанку 3 квітня 2025, 15:38
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

Ми вдячні за прийнятий дзвінок, проте на жаль, нам так і не вдалось отримати інформацію з приводу даних клієнта, який має складність з рахунком.
Мінфін
Відповідь адміністратора
29 травня 2025, 12:52
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/05/29/151746338/

2 квітня 2025, 22:28
Лучше бы не пополняли на 5000 а на 4500−4800. Меньше шансов попасть. Банк спрашивал справку то доходах? Загружали справку о доходах мамы и вашу если банк требовал ? Вообще если не было нарушений то здесь могут помочь пересмотреть решение.
Три літри
Три літри
2 квітня 2025, 22:32
З Серпня місяця на цю картку було отримано від мене через термінал самообслуговування всього 38 тис грн.

А мама кучеряво живе: витрачає в селі п’ять тисяч гривень які має додатково до своєї пенсії.

До того ж поповнення були майже всі з одного й того ж терміналу…

і що з того? це ж не ваш персональний термінал, те що поповнення робится з одного термінала взагалі ніяк не доводить хоч щось

Що це за комісії?

Спитайте у мами, вона має знати оскільки відкриваючи рахунок в Абанку погодилась на умови обслуговування
vargas322
vargas322
3 квітня 2025, 15:46
Пенсію людина не отримує, та не працює за станом здоров’я. Має безліч хвороб, через це багато домашньої роботи робили сусіди за що і отримували кошти з цієї картки за допомогу.
За термінал вказано про те що, це не були якісь шахрайські дії по типу «Офіси чи щось подібне»

Довідку про доходи не запитували взагалі, запитали кому і за що відправляли кошти і далі одразу було декілька разів повторено фразу «Ви згодні сплатити комісію 30%?»

З такими умовами обслуговуваня бажання зберігати в цьому банку власні кошти немає.

Банк вирішив розірвати відносини з клієнтом, їх право. Але 30% як нижче писали можуть бути при скаргах на картку, я не думаю що сусіди залишали скарги. Аж смішно.
3 квітня 2025, 0:00
Если нужно будет загрузить справку о доходах не загружайте справки с казино и любые документы с криптобирж. Если у вас нет справок о доходах все плохо.
natashaGra
natashaGra
3 квітня 2025, 12:02
А 30 процентов требуют при жалобах на карту, там пункт в договоре специально под это ввели

Курс валют в абанку

USD 42 42.6

Курс валют в абанку

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Не раджу користуватись цим банком. Ваші особисті кошти в небезпеці.