Не поповнюють картку вже 11 день

Проблема вирішена
Евгений Репюк
Всім доброго дня. 20.03.2025 хотів поповнити свою кредитну карточку іншого банку на 5000грн. в терміналі а-банку в м.Чернівці. Здійснив оплату через термінал а-банку, а гроші так і не прийшли станом на 31.03.2025. В технічному відділі розказують, що їде обробка данних і не відомо яка кількість днів на це потрібно. Порадьте, що ще можно зробити, щоб повернути кошти, або щоб їх перевели на карточку.
абанк

Перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Ми вже взяли це питання на контроль і розбираємось у деталях. Як тільки буде рішення, одразу з Вами зв’яжемося.

1 квітня 2025, 23:14
Продовжую історію. Станом на 01.04.2025 23.00 зі мною ні хто не зв’язався. Я зводив на гарячу лінію 7776 два рази. Перший дзвінок був о 13.20, другий був о 16.00 оператор Наталья була Всі кажуть що гроші на рахунку бачать, і в статусі обробки, чекають відповіді «відповідального менеджера». Просив зьеднати з ним, говорять що це неможливо. Будемо кожен день доповнювати історію за 5000 грн

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Не поповнюють картку вже 11 день