Посередня якість підтримки
Курс валют в абанку
Перша ситуація — Звернувся до підтримки Банку 1 березня з питанням, що категорія «Фастфуд» відображається у розділі «Банківських», хоча раніше була у «Партнерських» і обирати її було не обов’язково для нарахування кешбек, продовжимо. Звернувся з цією проблемою, на що оператор повідомив наступне — "
Ви маєте картку Bolt
àбанк VIP, [01.03.2025 9:43]
*Максимальна сума кешбеку за категорією «Фастфуд» від банку — 500 грн на місяць.
àбанк VIP, [01.03.2025 9:43]
При досягненні суми ліміту нарахування далі не відбувається.
àбанк VIP, [01.03.2025 9:43]
Ця категорія додаткова для власників картки Bolt і відображається в списку партнерського кешбеку, клієнту не потрібно додатково обирати її. "
Тобто надано інформацію, що нічого не змінилося і кешбек повинен нараховуватися як і раніше без обов’язкового вибору категорії. Далі оператор попросив надати скріншот з відповідного розділу і направив запит фахівцям. Пройшло 3 дні з моменту, за цей час я встиг розрахуватися у цій категорії виконавши умови (розрахунок карткою «Bolt») і кешбек не був нарахований, хоча оператор вказав, що умови не змінилися. Я звернувся до підтримки самостійно після проходження цього часу (3 днів) і мені повідомили, що «відбулися зміни», як я розумію відповідь на мій запит/питання була, але ніхто не написав мені про це, як було зазначено оператором 1 березня — «Наразі наші фахівці перевіряють чому так, напишемо Вам. щойно отримаємо відповідь».
Друга ситуація — Звернувся я до підтримки 13 березня, з питанням, чому дані про використаний кредитний ліміт не передаються до УБКІ, задавши уточнююче питання, було повідомлено наступне — «Уточню деталі та проінформую вас протягом дня». Пройшло вже 13 днів з моменту звернення, але нажаль деталі «протягом дня», я так і не отримав.
Звісно були й інші питання, які вирішувалися, можливо деякі з них, не так швидко як і хотілося, але вирішувалися, тому хотілося б звернути увагу на ці ситуації, щоб у майбутньому мінімізувати їх кількість).
Нам прикро, що сталась така ситуація та вдячні за Ваш сигнал, адже він допомогає покращувати наш сервіс. Нами було проведено детальну перевірку Ваших звернень.
Ми щиро перепрошуємо за ситуацію, яка виникла. Наразі дані звернення вже передані фахівцям банку для опрацювання та прийняття відповідних рішень задля уникнення схожих ситуацій в майбутньому.
Відповідь банку за Вашим останнім питання адресованим до підтримки банку було успішно направлено в прив'язаний месенджер. Сподіваємось, дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю