ВХІД
Повернутися

Блокування коштів

Проблема вирішена
Юлія Юлія 18 березня 2025, 7:55
банк заблокував карту просто так. Взяла кредит та отримала його на карту, потім здійснила переказ на суму майже 10 000 грн, після чого відразу карта була заблокована та потрібно було здійснити відеозв'язок із співробітником. Я поговорила, він поставив дурнуваті запитання і сказав що далі карта буде розблокована і я зможу користуватися коштами. Але після зв’язку, відразу ж розблокували карту, але заблокували кошти. Пояснення, типу що перевіряємо банком. Що ви перевіряєте? Чому я не можу користуватися коштами, які взяла та оформила в кредит. Якщо я хочу їх перекинути на іншу карту, то в чому проблема? Тепер кожного місяця потрібно платити 5000 грн по кредиту, але чому я повинна платити, якщо кредитні кошти ви мені заблокували, а договір на мені висить? Платити за те, що я ними не скористалася? У підтримці пишуть, чекайте декілька днів. Декілька днів це день, два, місяць? Завтра йду до юриста та буду подавати до суду. Платити за, те чим я не користуюся не збираюся.
абанк
Підтримка àбанку 18 березня 2025, 12:01
Добрий день!

Банк дбає про безпеку коштів клієнтів, і в разі підозрілої активності або непідтверджених операцій може тимчасово обмежити використання кредитних коштів. Важливо зазначити, що це лише тимчасовий захід, і обмеження буде автоматично знято протягом кількох днів. При цьому Ви можете безперешкодно розраховуватися карткою в торговельних точках.

Ми вже обговорили з Вами ситуацію та можливі варіанти вирішення в телефонному дзвінку. Обов’язково повідомимо, щойно питання буде вирішено.

rusgl
rusgl
18 березня 2025, 11:30
А кредит взяли саме в Абанку? Чи переказ з іншої установи?
SergeyNina
SergeyNina
19 березня 2025, 0:58
Если вы взяли онлайн кредит на карту и перевели его на другую карту это очень подозрительно для банка и попадает на проверку так как банк считает что это возможно сделали не вы

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку