Скарга на обслуговування працівниками банку

Дмитро Булаш 13 березня 2025, 21:02
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Пирогова, 111-А
Я діючий військовий коли отримав зарплату частину коштів нарахував на карту абанк, а саме 15771 проте чомусь банк заблокував рахунок і тільки повідомляє про те що проводиться перевірка до 180 днів в зв’язку з якоюсь непідтвердженою операцією проте моя думка що абанк шахраї які хочуть заволодіти нашими коштами я вже чекаю 145 днів ваші правила порушують закон прав споживачів я подав до суду і мій адвокат виб'є через суд мої кошти
абанк
Підтримка àбанку 14 березня 2025, 10:48

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

Наразі Ваше питання в роботі. За результатом Вас проінформують.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
15 березня 2025, 18:18
Не существует ни каких проверок с блокировкой счетов тем более на 180 дн, мониторинг выполняется 247 это мониторинг операций (без блокировки и ограничений счёта) блокировка может быть лишь при нарушении лимитов прописанных в ст 20 закону о легализации и отмыванию и т. д. это свыше 400к за зарах либо если финансовый мониторинг обнаружил и обвинил вас в отмывании доходов что у него была информация что полученные средства за наявною информацией являются либо отмыванием либо спонсор терроризма это ст 23 закону пвк фт блокировка может быть до 2х раб дней с передачей дела в НБУ где оно рассмотрит его до 7ми рабочих дней и даст команду банку либо разблокать счёт либо передать данные в СБУ.
Никто ничего не делает и не ведёт расследований они просто блокируют счета.
Как составить иск на банк расписал у себя в блоге.

Так же если перевод был за криптовалюту советую ознакомится с темкой у меня в блоге как правильно продать криптовалюту чтобы не отмыть деньги мошенникам.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Скарга на обслуговування працівниками банку