Volodimir1970 про А-Банк.
03.03.25р. з моєї картки А-Банку було знято випадково 3000грн на благодійний фонд, операції по перерахуванню коштів я не виконував і швиденько звернувся до найближчого відділення банку і працівниці відділення пояснив обставини ситуації, вона невідкладно зклала заяву на скасування операції та повернення коштів і відправила на опрацювання. На другий день я зателефонував на гарячу лінію банку щоб взнати обставини розглядання мого запиту але все було у процесі вирішення. Але до кінця робочого дня мені надійшло повідомлення від банку що кошти повернуті назад на мою картку і вибачення за незрозумілу помилку. Я дуже вдячний працівникам А-Банку за оперативність і швидкість у вирішенні любих питань та бажаю банку весняного яскравого процвітання та побільше клієнтів, а жінкам хочу побажати до наближення жіночого дня гарного настрою, витримки у ці нелегкі часи та скорішого досягнення миру.
Підтримка àбанку
5 березня 2025, 9:06
Щиро вдячні за ваш відгук! Ми цінуємо, що ви обрали наш банк. Завжди готові допомогти вам у будь-яких питаннях. 😉
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в абанку