***

Проблема вирішена
211189mli 1 березня 2025, 15:27
Перевів з карти кошти в розмірі 40000 до кінця пільгового періоду мав повернути 41600
Повернув 41000
В додаток прийшло повідомлення.При виході з пільгового періода на суму заборгованості буде нараховано 3.4%
Сума заборгованості становила 600 гривень нарахували 2609грн %
Написав у підтримку пишуть НА ВСЮ СУМУ ЗАБОРГОВАНОСТІ((
От представте людина перевела зняла 200000 повернула 199900 Бо у додатку описано.На суму заборгованості %
У мене питання навіщо ви там сидете алєні))
І ще так смішно якщо є змога внесіть 600))
Но лібше щоб не було 2609 нам подаруйте!
А Банк це шляпа
абанк
Підтримка àбанку 1 березня 2025, 19:01

Ми розуміємо, що ситуація з нарахуванням відсотків може бути заплутаною. Хочемо нагадати, що якщо сума заборгованості минулого місяця не буде повністю погашена до кінця поточного місяця, пільговий період не діє, і відсотки нараховуються на всю суму заборгованості з моменту використання кредитних коштів.

Ми передали ваше звернення відповідальним співробітникам для розгляду можливості вдосконалити текст повідомлення, щоб було більш зрозуміліше для наших клієнтів. Ваше питання щодо списаних відсотків наразі обробляється, і ми зв'яжемося з вами, як тільки отримаємо рішення.

1 березня 2025, 16:52
Mmmmlllll211189@gmail.com
1 березня 2025, 18:24
Это в любрм банке так
SergeyNina
SergeyNina
1 березня 2025, 20:14
У всех такое. Ещё хуже когда вносишь деньги для погашения кредита но они зачисляются через день или три и льготный период уже закончился
2 березня 2025, 1:39
Більшість адекватних банків зараховує по даті платежу навіть при п2п переказах. рекомендую переказувати по номеру айбан щоб банк не маніпулював датою зарахування платежу.
по причині цих муток більше ні ногою в таскомбанк
2 березня 2025, 11:21
Айбан ничего не гарантирует, опять же деньги должы пройти длинный путь пока зачислится, а таскамбанк это да та еще помойка с кучей недоработок
6 березня 2025, 14:14
Айбан якраз гарантує. бо як тільки СЕП НБУ перерахує кошти в банк отримувач то має або зразу ж зарахувати або аргументовано затримати і повернути платіж не пізніше трьох діб і це легко оскаржити
2 березня 2025, 1:40
У всіх банках рахують % по сумі боргу станом на кожен день. ви могли в останній день пільгового періоду переказати кошти з кредитки на неї ж і з 600 грн оплатити тільки комісію 4% але залишилися б в пільговому періоді
2 березня 2025, 9:56
Он про начисления при выходе из льготного периода. Думал что заплатит за 600 грн, а заплатил за каждый день, то есть за 40 000. Но со следующего месяца будет считать 3.4% от 600. Такая тема в любом банке
6 березня 2025, 14:18
Так, а я за шо? процент рахується від суми боргу станом кінець кожної доби.
2 березня 2025, 11:19
Потому что кредитку надо гасить за 2−3 дня до даты написанной в проге. Куча народу на этом погорело то что операция пополнения не всегда считается погашением кредита. В каждом банке своя АБС, вам в проге могут показывать что деньги уже на балансе, но самом деле они еще в обработке биллингом. Банки с особо дурным софтом местных контор да по 3 дня могут зачислять деньги
2 березня 2025, 11:34
Наголошую в додатку прийшло повідомлення,при виході з пільгового періода,на суму заборгованості,а не на весь кредит Тобто сума заборгованості яка залишилась на ту і мав нарахуватись % Якщоб в додатку було зазначено коректно ніяких ніунсів не булоб!
2 березня 2025, 11:58
Пільгова процентна ставка: 0,000001% Пільговий період — до 62 днів (діє з моменту виникнення заборгованості до кінця календарного місяця, наступного за датою виникнення заборгованості, при умові її погашення в повному обсязі). Базова процентна ставка: 40,8% на рік (нараховується на максимальну суму заборгованості, за умови непогашення заборгованості в повному обсязі в пільговий період, за кожний день з моменту виникнення заборгованості).
Договор надо читать.
Как бы сказать, это некий штраф за выход из льготного периода, единоразовая выплата. Со следующего месяца считается именно с суммы задолженности. Это во всех банках.
4 березня 2025, 9:59
Хочу подякувати, А Банку,а особливо співробітнику Андрію,який доклав зусиль до моїх з банком непорозумінь у розрахуку відсотків,та без жодних зауважень,спорів визнав вину банку,та негайно взявся за вирішення проблеми.Змінивши налаштовання в системі додатка,які вказують на конкретний розрахунок відсотків в період користування кредитом,в якому надав можливість усім клієнтам,А Банку не стикатись з незручностями,а іменно у фінансові втрати,які не були уточнені вірно на кінець пільгового періоду! Та до уваги коментаторів,будьте уважніші,та читайте правельно те що пише вам система банку,тоді у вас буде змога повернути кошти,чи просто їх не втратити!
4 березня 2025, 20:00
Нужно будет посмотреть как изменили текст, а вообще к жалобам они прислушиваются и пытаются. Так что вернули бабки?

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку