постійно обманюють з курсом при оплаті карткою
Курс валют в абанку
підтримка ссилається на подвійну конвертацію системи мастер кард. типу мастер кард отримує суму в долларах, конвертує в євро і дає в банк запит на списання в евро, але в виписці платіж то в долларах.
але враховуючи що проводячи такий самий платіж через інший банк і також через мастеркард, де не має ніякої подвійної конвертації, і списується чітко по курсу який вказаний в додатку. виглядає це так що банк сам шось там хімічить і просто тирить мої кошти.
можливість заборонити подвійну конвертацію взагалі відсутня.
дуже не приємна ситуація. для себе висновки зробив. буду прикривати рахунки в цьому банку
Наприклад, коли ви здійснюєте оплату на закордонному сайті в USD, а ваша карта прив'язана до гривні (ГРН), відбувається подвійна конвертація через євро (EUR) за правилами Mastercard. Рекомендуємо використовувати картку Visa для таких транзакцій, оскільки вона дозволяє безпосередньо конвертувати USD в ГРН. Щоб уникнути подвійної конвертації та зменшити витрати, рекомендуємо в нашому застосунку обміняти кошти на валютну карту перед здійсненням платежу. Це дозволить вам проводити розрахунки без додаткових конвертацій.
Ми цінуємо ваші зауваження і будемо працювати над покращенням наших послуг.