Постійне блокування картки і відмова у закриті рахунку

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Mariia1603 2 лютого 2025, 8:48
Я живу за кордоном і періодично використовую карту моєї мами для певних оплат в інтернеті, не дивлячись на те що мама не однократно повідомляла про це банк, вони все одно кожного разу продовжують її блокувати (операції до 5 тисяч)Тобто громадянин України і клієнт вашого банку не має права на оплати закордоном? Потім карта попала під фінансовий моніторинг і була заблокована, людина що повертала борг у розмірі (5 тис грн) не знала про це і надіслала кошти на заблоковану карту, на гарячій лінії сказали що кошти повернуться до відправника протягом 10 рабочих днів, наступного дня кошти надійшли на заблоковану карту!!! Як таке взагалі може бути? На що у підтримці клієнтів мені сказали що таке буває і кошти вони відправнику не повернуть! Що карта може розблоковуватись і заблоковуватись без мого відому взагалі. Закрити мій рахунок банк відмовляється, це взагалі законно?
абанк
Підтримка àбанку 2 лютого 2025, 12:41
Добрий день!

Звертаємо увагу, що користуватись рахунком може виключно його власник, і передавати картку третім особам заборонено відповідно до умов обслуговування.

Банк здійснює аналіз фінансових операцій згідно з вимогами законодавства. У випадку припинення ділових відносин кошти перераховують на рахунок відкритий в іншому банку.

Ми очікуємо на Вашу відповідь в особистих повідомленнях, оскільки раніше ми вже писали, але не отримали відповіді. Інформацію про рахунки ми зможемо надати тільки власнику рахунку.

DCLXVI
DCLXVI
2 лютого 2025, 11:56
Мамина бізнесменка працювати не пробувала
natashaGra
natashaGra
2 лютого 2025, 16:19
Лучше советуйтесь с юристом. У банка стандартная схема заблокировать любой перевод. А дальше или жалобу придумать (ради 30 процентов комиссии) или для плана выявления отмывания разрывать договора

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Постійне блокування картки і відмова у закриті рахунку