Прошу помочь в решении вопроса о разрыве отношений банка со мной!

Проблема вирішена
Тетяна Коваленко 29 січня 2025, 20:00
Банк вирішив розірвати відносини і звинувачує мене в відмиванні коштів, фінансуванні тероризму та фінансуванню розповсюдження масової зброї. Це ж наклик, мене це дуже ображає.
Я надала документи звідки в мене на картці кошти, надала довідку про дохід, від руки написала розʼяснення що давала в борг своєму члену сімʼї, надала фото документу «купівлі-продажі» нерухомого майна, кошти на мою картку зараховувалися в відділенні «А-Банку» в місті Кропивницький, вулиця Яновского.
Я додала ще раз всі документи і благаю вас передивитись своє рішення!
Файл під назвою «Доход» під паролем, я додаю ще скріншот цього файлу та пароль від файлу. Цей файл взятий з місця мого працевлаштування.
абанк
Підтримка àбанку 29 січня 2025, 20:40

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Банком було прийнято рішення про розірвання ділових відносин з Вами. Хочемо повідомити, що рішення про розірвання ділових відносин з банком є остаточним і не підлягає перегляду. Вам було надіслано заяву для переказу залишків з Вашого рахунку. Просимо Вас надіслати заяву для здійснення переказу залишків найближчим часом, щоб завершити процес розірвання відносин.

Тетяна Коваленко
Тетяна Коваленко
29 січня 2025, 22:03
На протязі якого часу буду здійснено повернення коштів?
natashaGra
natashaGra
30 січня 2025, 20:04
Очень похоже , что банк злоупотребляет статьей про отмывание , почти в каждом отзыве именно о ней речь. Как-то не верится, что все клиенты банка только этим и занимаются

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Прошу помочь в решении вопроса о разрыве отношений банка со мной!