Не повертають гроші з підприємницького рахунку!

Проблема вирішена
NastyaFOP 20 січня 2025, 13:29
Я ФОП, який надає послуги з організації з сертифікації діяльності та інше.
Активно користувалася рахунком в, А Банку з вересня 2024 року. У грудні А банк не попередивши мене ніяким чином, заблокував мій підприємницький рахунок без будь яких пояснень, а тільки написав великий список докуентів який я повина надати, серед яких документи на оренду складу, офісу, ТТН, транспортні засоби та інше… Тоб то, А Банк та його фінансовий моніторинг взагалі не вивчає діяльність клієнта, а блокує рахунки без будь якої логики, НЕ ПОПЕРЕДИВШИ клієнта, та без будь яких запитів заздалегіть, а я так розумію під настрій, та надсилає один і той самий список абсолютно для усіх!
Хочу зазначити, що серед моїх клієнтів, які сплачували на рахунок в, А Банк гроші є і державні підприємства і поліція і тд., але, А Банк, я так розумію, все одно вирішив заблокувати мені рахунок та створити мені проблеми під новий рік.
На таку нахабність та неповагу, я відмовилася надавати документи, половину з яких в мене взагалі не може бути виходячі з моєї діяльності та САМОСТІЙНО подала заяву на закритя рахунку, та перерахування коштів до іншого банку на мій інший підприємницький рахунок. Але банк на моє закриття написав, що це саме він розриває зі мною договір))) Тоб то нахабність банку не знає меж!

Заява про закриття рахунку була подана 27.12.2024 р та на сьогодні гроші банк так і не повернув! На мої запитання що до сроків повернення по моїй заяві, яку я подала з моєї ініціативи самостійно, бо не хочу мати ніяких ділових відносин з цим «банком» банк не надає ніякої відповіді!
Я вимагаю надати повну та правдиву інформацію що до моїх грошей та прийняти до уваги, що розірвання ділових відносин відбулося саме з моєї сторони, а не зі сторони банку!
Нікому не рекомендую мати будь які стосунки з, А Банк! Бо таке відчуття, що це банк тільки для літніх людей, який взагалі не розуміється на бізнесі
абанк
Підтримка àбанку 20 січня 2025, 15:59
Добрий день!

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Ваше питання наразі обробляється в банку і ми активно працюємо, щоб вирішити його в найкоротші терміни. Як тільки буде рішення, ми обов'язково зв'яжемося з вами.

natashaGra
natashaGra
20 січня 2025, 15:06
Правдивую вряд-ли дадут. В этом сомневаюсь. Банк просто перевыполняет нормы НБУ и очень очень премию. Обращайтесь к юристу , возможно поможет
NastyaFOP
NastyaFOP
20 січня 2025, 15:09
Перевыполняет теряя клиентов. Я еще не написала про их контакт -центр, где сидят абсолютно некомпетентные дети-роботы. Банк абсолютно не для бизнеса.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Не повертають гроші з підприємницького рахунку!