заблокировали карту и не выводят деньги

Проблема вирішена
Кирило Шукало 26 грудня 2024, 16:34
добрый день, заблокировали карту и деньги невозможно вывести, или разблокировать карту, официального дохода у меня нет, справок никаких нет, без справки ничего не могу сделать, надеюсь что помогут тут разблокировать карту или просто вывести деньги на другую мою карту
абанк
Підтримка àбанку 26 грудня 2024, 17:20

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Ваше питання наразі обробляється в банку, і ми чекаємо від Вас уточнення. Повідомлення відправили у вибраний вами месенджер. Будь ласка, надайте відповідь банку для вирішення даного питання.

Qwerty1999
Qwerty1999
26 грудня 2024, 17:06
«официального дохода у меня нет»

Нет официального дохода — обходи все банки стороной…
SergeyNina
SergeyNina
26 грудня 2024, 22:46
Если нет оф дохода не превышай лимит в 10−20к гривен в месяц и используй карты по минимуму. Банки заставили бороться с неуплатой налогов и уклонением от оф трудоустройства. Это уже два года.
Pumbovik
Pumbovik
27 грудня 2024, 9:19
В анкете пишите что есть неофициальный доход, разнорабочий. Если 0 дохода в анкете, после сумм превышающих минималку блок
Олена Березнюк
Олена Березнюк
31 грудня 2024, 4:13
Зарахувало казино 3000 на карту банку,у долю секунди заблокували карту,надаю квитанцію з казино, морозяться,кажуть скарги,але на карту крім казино і переказу з мого приват банку не було,цікаво ж я скарги сама напевно на себе написала)))Брєд,розблоковувати карту морозяться .Дістало вже, Кажу у мене любовнік багатий скидає гроші,то шо тут такого…надати квитанції не можу томущо він не хоче щоб хтось дізнався,тому передає через знайомих,термінали Мені здається,що така інформація то для них є лишньою,це вже втручання у особисте життя,блін аж бісить вже цей банк

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / заблокировали карту и не выводят деньги