Банк-шахрай
- Катерина Февчук
- 4 грудня 2024, 17:08
Документи було надано. Усі. Скарги не було. (є підтверждення надано скріншоти переписки з тим хто (не надавав скаргу) також усі виписки. та скріни з іншого банку.) я погодилась повернути кошти тільки тому, що власник коштів дав мені ці ж кошти назад) А банк вирішив забрати кошти просто так) І в додаток, як мінімум 10 друзів які користувалися цим банком припиняють користуватися банком назавжди.
- SergeyNina
- 4 грудня 2024, 22:51
Надо было жаловаться в нбу. Если жалобы не было то что-то не так в банке или платёжной системе. И это опасная тенденция, очень опасная .
- natashaGra
- 5 грудня 2024, 12:04
Там что-то не так в руководстве, которое допускает такое отношение и ввод п. 3.3.25 с жалобой в договор. Лучше обратитесь к юристу, меньше нервотрёпки будет
Курс валют в абанку
При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в Абанку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку.
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. За підсумком розгляду скарги, Банк може запропонувати Клієнту повернути кошти заявнику.
Наразі Ваше питання перебуває в опрацюванні. Ми зв'яжемось з Вами одразу за вирішенням.