Мінфін - Курси валют України

Абанк — шахраї! Не віддають мої гроші

ArturPavlov14 3 грудня 2024, 21:25
Була відкрита давно картка в цьому банку, але я нею не користувався роки 3. І ось одного дня декілька місяців тому, декілька моїх друзів перекинули мені на карту цього банку гроші. І мені моментально заблокували карту! Написав у чат-бот в Телеграм і там взагалі трешак. Бот відповідає шаблонними фразами і просить надати різні документи. Я вже 10 разів надавав різні документи, все йому не підходить. Думаю навіщо меня мучатись, можна ж просто вивести залишок своїх грошей на рахунку на свій рахунок в іншому банку, правда? Можна? Абанк так не думає. Я вже 20 разів пишу тому недалекому Боту, що хочу вивести свої гроші і забути про ваш недороблений банк. Це зробити неможливо. Або надавай документи, які вони не приймуть або гроші вивести неможливо. Шахраї! Віддайте мені мої ж гроші!
абанк
Підтримка àбанку 4 грудня 2024, 10:15

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. У зв'язку з цим Вас можуть попросити надати документи, які підтвердять джерело походження зарахованих коштів.

На жаль, надані Вами документи не підтверджують джерело походження коштів за картками. Ми відправили Вам повідомлення в обраний для спілкування з банком месенджер. Надайте, будь ласка, відповідь.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
3 грудня 2024, 22:48
«Думаю навіщо меня мучатись, можна ж просто вивести залишок своїх грошей на рахунку на свій рахунок в іншому банку, правда? Можна?» — конечно нельзя, пока не докажешь происхождение бабок

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Абанк — шахраї! Не віддають мої гроші