А-Банк — банк проти людей
- Оксана Зимина
- 29 листопада 2024, 1:00
Заяву надіслано. Очікую свої кошти на зазначений в заяві рахунок (додано довідку з реквізитами) протягом заявленого регламентом терміну до трьох днів.
Курс валют в абанку
Загальна сума заблокована коштів становить: 17000 грн
Я отримала повідомлення про необхідність надати документи, що підтверджують джерело коштів.
Я пояснила що кошти мені надійшли від продажу запчастин з мого старого автомобіля який було знято з реєстру. Я надала довідку з МРЕО про списання автомобіля. Проте цього виявилося недостатньо.
Крім того, банк ухвалив рішення розірвати зі мною договір і закрити рахунок, але чомусь вимагає, щоб я написала заяву на закриття. Це виглядає нелогічно, адже рішення прийняте самим банком.
Я категорично не погоджуюся з вашим рішенням щодо розірвання договорів та закриття рахунків.
По перше, Ваша вимога базується на абзаці третьому частини 1 статті 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів», але жодних обґрунтованих доказів чи порушень з мого боку ви не надали. Продаж запчастин автомобіля, що підтверджується довідкою з МРЕО, є законним і прозорим джерелом.
По-друге, Ваші дії виглядають як навмисне обмеження доступу до моїх коштів без достатніх підстав, що є порушенням моїх прав як клієнтки банку.
По-третє, наполягаю на перегляді вашого рішення та наданні обґрунтованої письмової відповіді із поясненням, які саме норми законодавства були порушені з мого боку.
Очікую на реальний розгляд мого питання, а не автоматичні відписки вашого бота
За результатами ретельної перевірки Ваших фінансових операцій було прийнято рішення про завершення ділових відносин в рамках чинного законодавства (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»). Для дебетування залишків коштів необхідно до банку надати відповідну заяву, яку наразі отримано не було. Ми чекаємо на вашу заяву, щоб здійснити дебетування коштів.