Мінфін - Курси валют України

А-Банк шахраї?Блокують кошти,а підтримка слухати нічого не хоче

Олена Березнюк 22 листопада 2024, 9:45
При переказу коштів на карту, запросив відеопідтвердження, я так і не зрозуміла чи пройшла

Співробітники подзвонили, почали повишенним тоном говорити, погрожувати поліцією, на що я було приголомшена, ніколи не знала що банки таке роблять, якісь підтверждення, скарги.
Карту з грошима заблокували
Я тероризуючи підтримку майже кожен день, наслухалась брехливих відповідей, то дай підтверждення документами, а потім кажуть що скарги вже на ці операції, я ж кажу кому і чому я маю переказувати свої кошти, до мене ніхто особисто не звертався, а мені товар повернуть? де якесь підтвердження.
У банка одна відповідь: повереіть кошти
Але кому? за що? я так і не мала підтвердження
Ігнорують моє прохання про розірвання договору, кажуть що не можливо.
Я мати одиначка 2 річної дитини, вони ігнорують, чесно опускаються руки, але Ні, це мої кошти,і чому я маю повертати кошти СВОї, заробленні мозолями
Не хочу більше чути навіть про А-БАНК, тільки один оператор (вроді матвій)був адекватний,і не попугай як остальні.
абанк
Підтримка àбанку 22 листопада 2024, 12:53
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку. Наразі для розв'язання даного питання необхідно прийняти дзвінок від банку, проте з Вами так і не вдалось встановити контакт з вирішенням. Нами було відправлено особисте повідомлення. Прохання відповісти на нього

22 листопада 2024, 12:11
Обратитесь к юристу и скорее всего вам надо будет написать в полицию — то что вам сказали про жалобу это только начало , из-за нее могут отобрать 30 процентов от все денег на счету. Против банка уже писали , что открыли крим дело
22 листопада 2024, 13:20
Я просто не розумію,які скарги? Чому до мене ніхто із заявників не писали особисто,кажу представте докази,що скарги не фальшиві,і мене хочуть надурити,морозяться. Просто спочатку вони казали представте документи за переказами,потім різко скарги появились, вже документів не нада,тільки повернення коштів, Один оператор написав взагалі:"провели розслідування,повернення тільки по одному платежу нада’а потім різко,перевірили нада ще на пару переказів повернення Але я кажу Кому?повертати ,а товар мені повернуть,14 днів пройшло щоб повернути товар.короче дістали вони вже
22 листопада 2024, 13:45
Та на карті майже 8к,знаєте вже б 30%забрали краще,але щоб карту розблокували сьогодні
Валерка Котовский
Валерка Котовский
22 листопада 2024, 17:06
Если заберут они разорвут с вами договор и заблокают так же деньги, забирание = тому что вы признали себя мошенницей.
Так же вам нужно прочитать темку о том как продать криптовалюту и не отмыть деньги мошенникам:

Так же расписал в своём блоге как составить иск на банк через эл суд, банк не может вести расследования и удерживать средства и принимать скаргы мошеннические, это может делать только полиция или суд и тем более стягивать любые комиссии при разрыве договора это нарушение ЦКУ любые обтяження могут идти только через суд а не какие то анонимные скаргы без суда и следствия.
22 листопада 2024, 22:16
Дякую за інформацію Мені здається у них ціль зняти ці кошти
23 листопада 2024, 9:05
Цілий день потрачено на спілкування з ними,вже нервів не вистачає,мені здається у них така схема
23 листопада 2024, 9:09
Взагалі ніякої допомоги від цих «спеціалістів"тільки розмовляють з ухмилкою такою,я хочу розірвати договір,бо їхнє спілкування зі мною, залишило дуже негативні емоції,і тільки нерви порчу через них,бо їм захотілось мої гроші забрати. і взагалі,так звані кошти по яким,ніби,є скарги ,було зараховано на іншу карту,а заблокували мені карту просто на яку скинули мені гроші
23 листопада 2024, 16:22
Не вам одной кажется , что это схема. Советуйтесь с юристом, а то ещё какие-нибудь жалобы будут придумывать. У банка похоже намечаются проблемы , вот и пытаются их решать комиссией за жалобы
23 листопада 2024, 21:01
А так у них комісії є за жалобу?
24 листопада 2024, 12:37
По тому пункту, что выше банк процитировал есть один из подпунктов с комиссией в 30 процентов от вообще всех денег на счетах клиента. В пункте не расписано , за какие услуги данная комиссия — если за перевод денег в др банк, то тариф мягко говоря большой
24 листопада 2024, 12:45
Обратитесь к юристу, без него с банком бывает тяжело. Комиссию банк берет уже почти 2- 2.5 года, были случаи даже у военных пытались отобрать деньги
27 листопада 2024, 2:28
Саме головне мені кажуть вирішуйте питання із заявниками по скаргу,а людині кажуть що клієнт сам має вирішити питання. Ніфвна не пойму як вони працюють,карту не розблоковують гроші не відают

Курс валют в абанку

USD 41.4 42

Курс валют в абанку

USD 41.4 42
Головна / Банки України 🏦 / абанк / Відгуки про абанку 📝 / А-Банк шахраї?Блокують кошти,а підтримка слухати нічого не хоче