Самый ужасный банк Украины

Проблема вирішена
Ruhadze
2 месяца назад подал заявление на разрыв договора с банком, после чего тишина, спустя месяц обратился в отделение и сказали написать на почту. Спустя кучу дней бесполезной писанины с поддержкой так ничего не произошло. После еще одного визита в отделение сказали что мое заявление так никто не рассматривал, сейчас подадут в рассмотрение, идет третий месяц и неизвестно сколько еще это будет продолжаться. Категорически не советую использование этого банка, если вы конечно остаться со своими деньгами
абанк

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»). Згідно з яким у випадку відсутності необхідних документів, може бути прийнято рішення про розірвання ділових відносин з клієнтом.

Ваше питання наразі обробляється в банку, і ми чекаємо від Вас уточнення. Будь ласка, надайте відповідь банку для розв'язання даного питання.

natashaGra
natashaGra
23 жовтня 2024, 20:15
Советуйтесь с юристом, это стандартная отписка банка. Видела где-то здесь отзыв клиенты банка в полицию на банк подают
olexey designer
olexey designer
23 жовтня 2024, 20:42
Це на манобанк подають в кіберполіцію заяву про викрадення коштів, тощо у такій самій манері фінмон морозиться місяцями або справа десь у довгій черзі. Потім відповідь з поліції потрібна для суду як доказ що всі можливості досудового врегулювання вичерпані

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку