Вымогают деньги,чтобы я покрыл жалобу какого-то человека
- Ілля Довгошиєнко
- 17 жовтня 2024, 8:30
Банк, при наявності мотивованої підозри, щодо спроби/наявності шахрайських дій (у т.ч., але не виключно, з боку Клієнта Банку по відношенню до інших Клієнтів)
Со стороны клиента, с моей стороны нечего не было, а отношения к человеку, которого мне назвали я не имею.
- Валерка Котовский
- 17 жовтня 2024, 10:17
Подробно я расписал статью как безопасно продать криптовалюту и не попасть на мошенников.
Так же банк не имеет права вести данные расcледование это дело полиции, если вы подадите на банк в суд то выиграете его, как составить иск в суд расписал у себя в блоге, так же при разрыве отношений с банком с вас скорее всего стянут 30% от суммы, так что тут один вариант и это через суд.
Курс валют в абанку
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку. Проте, для можливості детальної перевірки Вам буде адресований дзвінок. Прохання відповісти на нього. Будемо раді розібратись в ситуації