Мінфін - Курси валют України

Працівники служби турботи безтолкові

Vladyslavvv 11 жовтня 2024, 12:45
Зв’язався із службою підтримки в телеграмі із простим питанням — «не активуються категорії кешбеку, що не так»?

Поради були дуууже погані, ніби мені відповідав не працівник банку, користувач.
Наприклад, пропонували мені відкрити ще одну картку, хоча причина була не в цьому.

Коротше кажучи, людина, яка мені відповідала взагалі ненавчена і не знала, що відповісти, тому писала непотрібні речі, які в результаті забирають дуже багато часу. Питання було елементарне, на яке можна було б відповісти одним повідомлення, якщо працівник знав свою роботу, а ми вирішували питання понад 2 години)))

Якщо хтось читає ці відгуки, скажіть на яку пошту надіслати вам скріншоти переписки, щоб ви переконалися в некомпетентності працівника абанку
абанк
Підтримка àбанку 11 жовтня 2024, 13:39
Дякуємо за прийнятий дзвінок! Нам прикро, що сталась така ситуація за Вашим зверненням до нашої підтримки. Нами вже було проведено роботу з фахівцями для уникнення схожих непорозумінь у майбутньому.

Для успішної активації кешбеку в застосунку має бути обрано дві категорії від банку, а для його нарахування достатньо однієї кредитної картки. Ваше питання є вирішеним. Ваш відгук допомагає покращувати наш сервіс

11 жовтня 2024, 13:51
Обычно у поддержки ты не один и иногда отправляют не тому. Обычный человеческий фактор
natashaGra
natashaGra
11 жовтня 2024, 19:11
Поверьте даже если вам представители банка позвонили, это совсем не значит, что действительно провели работу с виновными. Поддержки в этом банке нет- ответы шаблонами даже здесь у представителя. Не храните в этом банке все деньги — очень много блокировок
Валерка Котовский
Валерка Котовский
13 жовтня 2024, 10:48
Я думаю звонилки и операторы банков работают в одном офисе:)
14 жовтня 2024, 15:52
Одни и те же люди
ch777
ch777
15 жовтня 2024, 14:27
В додатку написано «служба підтримки» а турботи це *** з манобанку

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Працівники служби турботи безтолкові