Допомога, коли атакували шахраї
- natashaGra
- 1 жовтня 2024, 7:25
Текста много, но возникает вопрос вам только гороскоп посмотрели и вы уже сюда отзыв написали? Вас попросили написать этот отзыв?
Курс валют в абанку
Я ні на що особливо не сподівалась, але написала в саппорт Абанку в телеграмі чи можна відмінити платіж? І запитала які краще зробити подальші кроки — чи варто блокувати картку, адже шахраї отримали мої реквізити і зможуть автоматично списувати з мене різні суми, як дрібні, так і великі. Хоча у мене на рахунку лишалось 600 гривень, та втрачати їх по своїй дурості та дарувати шахраям я не хотіла.
Мені в чаті підтримки привітно відповіла пані Валерія, працівниця Абанку. Ми досить довго спілкувались і заповнили завяку щодо шахрайства. Дівчина була дуже привітна та спокійна, діяла як справжній професіонал. Що мені було особливо мило, під час мого очікування щодо заповнення заявок я отримала повідовлення від Абанку з моїм фінансовим гороскопом. Тобто не полінувались подивитись мою дату народження і прислати мені повідомлення під мій знак гороскопу. Це класно, це про турботу і про тепло. Люблю цей банк вже давно :-)