Мінфін - Курси валют України

Банк запретил перевыпускать карты

Drap . 17 вересня 2024, 12:00
Банк без объяснения причин запретил мне перевыпускать карты и повышать статус карты до премиальной.
Цитирую: «На даний момент за рішенням банку Вам не доступний перевипуск картки»
абанк
Підтримка àбанку 17 вересня 2024, 17:34

Банк ретельно перевіряє операції клієнтів, та з обережністю ставиться до підозрілих дій або підвищеної активності по картах. Якщо банк фіксує не стандартну для клієнта активність, з метою безпеки картка може бути обмежена на використання або на її перевипуск.

Банк в цілях безпеки рекомендує використовувати карту особисто та не передавати її третім особам. Якщо Ви будете дотримуватись наших Умов та правил, обмеження на перевипуск можуть бути зняті в майбутньому.

17 вересня 2024, 12:22
А яка мета перевипуску карти?
Скільки таких операцій було зроблено перед цим?
17 вересня 2024, 13:00
Просто время от времени перевыпускаю карту для безопасности, не вижу в этом ничего плохого. В последний раз это было около полу года назад, а может и больше. И то, там был перевыпуск с премиальной карты на обычную
17 вересня 2024, 13:17
Пхах, ну тоді реакція банка цілком очикувана.

Твоє право як клієнта вважати що ти дієш цілком виважено і забеспечуєш безпеку коштів.
У банка так само є право вважати такі дії мінімум дивними, максимум шахрайськими і відповідно забороняти заміну карти.
17 вересня 2024, 13:21
Что смешного? Я не могу перевыпускать карты, потому что заменил премиальную карту на обычную?
17 вересня 2024, 13:24
Тому що ти це робиш часто: ти сам написав що робиш це без нагайної потреби просто тому що маєш страхи що до безпеки користування картою

з боку це виглядає як параноя (в жартівливомоу, а не медичному розумінні)
17 вересня 2024, 13:27
Кто сказал, что я это делаю без надобности? Я просто не собираюсь в комментариях расписывать всю историю проблемы с картой. Если банку нужна будет эта информация, то без проблем предоставлю её в лс. В последний раз карта перевыпускалась (до замены премиальной на обычную) по совету техподдержки, а теперь мои действия кажутся мошенничеством?)
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
17 вересня 2024, 17:07
Есть годовые ограничения на перевыпуск карт. Вроде 6 в год
17 вересня 2024, 18:47
Так, а в чем нестандартная активность? В том, что мне техподдержка посоветовала однажды карту перевыпустить, а потом я перешел с премиальной карты на обычную. Это очень нестандартно?

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Банк запретил перевыпускать карты