Мінфін - Курси валют України

Картка частково обмежена більше тижня

Проблема вирішена
Maksim202024 23 серпня 2024, 0:08
Працював с картою більше ніж рік все було добре, але після дня народження, а саме 15.08 отримав подарунок від родини переводи на карту, сам знаходжуся у зоні бойових дій, щоб підняти собі настрій в вільний час якого там не дуже багато граю у покер, та переміг у турнірі за перемогу отримав 150$, та вивівши на карту отримав блокування карти так в добавок залишився без заробітної плати тому що на цю карту отримав за від в/ч, звернувшись один раз до тех допомоги отримав відповідь зачекайте тиждень, минув тиждень тех допомога не відповідає, а на кожен звінок шаблона відповідь «Банком здійснюється перевірка наданих Вами документів про походження коштів. Просимо очікувати завершення перевірки, за результатом ми повідомимо Вас в Абанк24.»
Всі гроші які у мене були вже неділю мені не доступні та коли я зможу на них розраховувати я також не розумію. Я надіюсь на відповідь від банку хоча б якусь.
абанк
Підтримка àбанку 23 серпня 2024, 16:25

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Наразі Ваше питання вирішене. Перепрошуємо за збільшений термін розгляду.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
23 серпня 2024, 7:51
Как составить иск через электронный суд расписал у себя в блоге, банк не имеет право без доказов порушення закону обмежуваты деньги клиента или без решения суда.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Картка частково обмежена більше тижня