Мінфін - Курси валют України

Шахраї

Наталія Мережук 29 липня 2024, 13:59
Маю кредитну карту А-банку де був встановлений ліміт в розмірі 16 тисяч грн. також кілька розстрочок, платила відсотки по карті і частково виплатила розстрочки, а одну повністю. Пізніше в мене виникла заборгованість і тоді банк «закрив» розстрочки перевівши їх у заборгованість по карті, попутно додавши до суми боргу приблизно 11 тисяч і тепер вимагає сплатити все, що своїми махінаціями нарахував. Попереджаю А-банк що якщо вони не перерахують борг звернусь з скаргою до Нацбанку, а також подам апеляцію на рішення ініційованого ними суду який став на сторону шахраїв
абанк
Підтримка àбанку 29 липня 2024, 16:27

Згідно з умовами договору, погашення заборгованості за розстрочками відбувається шляхом списання платежу з Вашої кредитної картки. У разі відсутності особистих коштів на картці, погашення здійснюється за рахунок кредитних коштів. Через несвоєчасне внесення платежів договір розстрочки було погашено за рахунок кредитних коштів та виникла заборгованість.

Ми неодноразово намагалися зв'язатися з Вами для обговорення ситуації, проте наші спроби були безуспішними. Рекомендуємо Вам погашати заборгованість відповідно до рішення суду.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
29 липня 2024, 14:57
А в гражданском суде есть аппеляция. Ты хочешь отменить принудительное списание? Встречный иск подавали?
29 липня 2024, 15:33
Зустрічний позов не подавали, на апеляцію подам, на це ще є час
29 липня 2024, 16:15
… какой кошмар! …«попутно додавши до суми боргу » … Попутно — це ви Путіна, маєте на увазі, чи Порошенко?
29 липня 2024, 21:46
Що я маю на увазі, вас цікавити не повинно
29 липня 2024, 16:04
… Полная дискредитация власти!
29 липня 2024, 16:30
… а пост больше похож на сценарий триллера. …«Маю кредитну карту, в тёмном тёмном лесу, куда даже днём не проникают лучи света, А-банку де був, сотни лет назад, ещё до рождиства Христоава, встановлений ліміт в розмірі 16 тисяч грн. Там на не веданых дорожках, следы не виданых зверей. Избушка там на курьих ножках, стоит прямо на Банковей.
29 липня 2024, 22:14
Безграмотні і безглузді коментарі «рождиства»,« Банковей» писати навчися
29 липня 2024, 17:59
.)))
29 липня 2024, 20:03
…мама не горюй! … Что у вас здесь твориться?
29 липня 2024, 21:02
… вай вай, ты на кокой кнопку лифта нажимал? … красный стой, зелёный иди, ты чё дальтоник?!
29 липня 2024, 22:00
Що ти строчиш без кінця свої коментарі, мене твоїми казками не злякаєш, розкажи їх А-банку

Курс валют в абанку

EUR 44.2 45