Банк не зацікавлений в адекватних клієнтах
- Недорого Отзывы
- 26 липня 2024, 7:31
Отзывы связанные в основном с криптой. А снижают лимит обычно перед повышением
Пользуюсь тоже активно абанком кредитной , вовремя пополняю, оплачу картой вае от продуктов до заправки , стрижки итп. И тоже сегодня заблокировали карту просят происхождение денег. Криптовалютой не занимаюсь пополняю карту или сам со своих или от жены перекидываю . Странно конечно , предоставил договора депозитов посмотрим что будет
Курс валют в абанку
Увесь цей час активно користуюсь картою. Ніяких протермінувань чи чогось подібного не маю. І тут мені кредитний ліміт знижують з 3 тис грн до 0 грн.
Якось неприємно, але Бог з ними. Тепер заблокували карту взагалі, просять пояснити звідки гроші. При чому в додатку чітко видно звідки надходження. Надала документи які змогла знайти швидко. Але судячи з відгуків, результат перевірки очевидний. Не дуже засмучуюся, дякувати Богу на момент блокування на картці було 10 грн. Нехай залишають собі всі 100%, а не 30))
Саме завтра мало бути поповнення карти та ще й на немалу суму. Добре, що все відбулося сьогодні.
Яким би не був результат перевірки, буду закривати рахунки в цьому банку. Більше виправдовуєшся що ти не шахрай, ніж користуєшся продуктом.
Дозвольте нам перевірити описану ситуацію більш детально. Ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.