Оператор абанка БРОСАЕТ ТРУБКУ ИЗ-ЗА ПРОСТОГО ВОПРОСА, ЕЁ ИДЕНТИФИКАТОР 87690
Відмовитись від передачі персональних даних на обробку може лише власник персональних даних.
Яким боком тут банк? Ви переворачуєте все з ніг на голову.
Яким боком тут банк? Ви переворачуєте все з ніг на голову.
- Вам знать Зачем
- 20 липня 2024, 20:55
Не совсем понял ваш комментарий
Банк не може відмовитись від обробки персональних даних оскільки не є власником ваших персональних даних. Тільки ви можете відмовити банку чи ще комусь в передачі ваших персональних даних на обробку.
Розрив ділових відносин не означає що банк відмовляється обробляти ваші персональні дані — від вже це зробив. Ваші персональні дані оброблені, багато раз використовувались і можливо передавались третім особам якщо це зазначено в підписаних вами документах. Як заднім числом відмовитись від усього цього?
- Qwerty1999
- 20 липня 2024, 17:05
Финансовые операции клиентов укрбанков должны храниться
не менее пяти лет после расторжения всех договоров с банком.
Персональные данные клиентов должны храниться не менее десяти лет.
не менее пяти лет после расторжения всех договоров с банком.
Персональные данные клиентов должны храниться не менее десяти лет.
- Вам знать Зачем
- 20 липня 2024, 20:56
Хочу знать, какие были приняты меры по отношению к оператору, которая бросает трубку и не даёт ответов на вопросы ?
Курс валют в абанку
У випадку припинення співпраці Банк продовжує зберігати Ваші персональні дані.
Відповідно до п. 18 ст. 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», Банк зобов'язаний зберігати дані клієнта не менше п'яти років з моменту закриття рахунків.
Ваш діалог зі Співробітником ретельно перевірений, будуть прийняті управлінські рішення для покращення процесу нашого обслуговування.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Приносимо вибачення за отримані незручності.