Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не выводят деньги

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Аміна Курись 25 червня 2024, 12:55
Может тут мне помогут решить вопрос, пользовалась а-банком, на счет зашли деньги по айбану, и попросили предоставить происхождение средств, я предоставила им не подошло что-то, и они отказали в обслуживании, сказали заполнить договор о расторжении, я написала и до сих пор не выводят мне средства, а в службе поддержки постоянно постоянно говорят заявка в работе, может тут мне помогут ускорить процесс вывода средств с моего счета, буду благодарна
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 25 червня 2024, 13:49
Добрий день!

Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта, тому будь-які фінансові операції можуть вимагати підтвердження джерела походження коштів.

За результатом перевірки, Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку.

Ми завжди відповідально ставимось до питання регламентів та робимо все можливе для їх виконання. В деяких випадках, на жаль, може виникати черга та це призводить до збільшення строку переказу залишків коштів відповідно наданим реквізитам.

Ми взяли Ваше питання на контроль та вже передали його на пришвидшення. Зробимо все можливе для скорішого вирішення. Просимо очікувати зарахування коштів відповідно до наданих Вами реквізитів. За результатом Вам надійде інформування від Банку.

Коментарі - 4

+
+9
Аміна Курись
Аміна Курись
25 червня 2024, 14:31
#
Так и не решили вопрос, сказали только что ускорили процесс
+
+10
natashaGra
natashaGra
25 червня 2024, 16:17
#
Это обычная ситуация для этого банка. Советуйтесь с юристом — похоже на удержание, невыполнение регламентов и т. п.
+
0
energolux
energolux
26 червня 2024, 8:56
#
.)))
+
0
Валерка Котовский
Валерка Котовский
27 червня 2024, 9:07
#
Банк не має права «просити» походження коштів якщо сумма их надходжень на счёт не превысила порогові фінансові операціі ст 20 закону ПВКФТ 400т грн за перевод, если не превысила то банк обязан имеючи підозру обгрунтовать её, с чем она связана какая информация есть про получателя и отправителя на основании чего он сделал выводы и применил закон ПВКФТ ст 23 и ограничил средства клеинта и подавал ли он запрос в держ финамониторинг, уверяю что никто ничего не делал:)У себя в блоге я расписал как подать иск на банк через электронный суд.

46) підозра — припущення, що ґрунтується на результатах аналізу наявної інформації та може свідчити про те, що фінансова операція або її учасники, їх діяльність чи походження активів пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та/або фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення, або із вчиненням іншого кримінального правопорушення або діяння, за яке передбачені міжнародні санкції;
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.7 45.3
USD 41 41.6
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.7 45.3
USD 41 41.6
Всі курси банку