Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахрайство

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
YuLiiaKondratei 21 червня 2024, 19:08
моей картки, без мого відома була проведена транзакція через інтернет за суму 55 116 гр. Ця транзакція була за кошти кредитної лінії банку. Оплатили готель в США. Я наразі не маю візи до США та проживаю на території Німеччини. Свою фізичну карту я не втрачала та дані картки нікому не вказувала, особливо пін код. Транзакція була проведена 17.06.24, помітила я це лише 20.06.24. бо ніякого повідомлення не отримувала та нічого не погоджувала. Кошти були списані прям точно на сумну кредитного ліміту, отже шахраї мали доступ до мого рахунку, можливо це були співробітники банку. Наразі банк хоче, щоб я оплатила цю заборгованість, можливо це їм було вигідно, бо це не мої власні кошти, а кредитні. Тримати власні кошти на рахунках цього банку не безпечно.
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 21 червня 2024, 20:11
Добрий день!

Нам дуже шкода, що у Вас сталася описана Вами ситуація. З метою безпеки коштів Клієнтів ми просимо ні в якому разі не надавати дані картки третім особам, у тому числі термін дії картки, cvv-код, пін-код, а також надіслані Банком паролі. Також в жодному випадку не радимо вказувати данні картки на підозрілих ресурсах. Ці дані персональні та мають бути збережені власником картки. На нашому сайті також можна ознайомитись із пам'яткою щодо використання банківських продуктів – https://a-bank.com.ua/security. Виконуючи всі Умови та правила Банку, а також вимоги безпеки Клієнти можуть бути впевнені в збереженні коштів на рахунку.

Відповідно до розділу 2.1.2. п.1.4 Умов та правил надання банківських послуг АТ «А-Банк»: «Операції, що здійснюються з використанням Платіжної картки, з введенням відповідного ПІН-коду або з введенням коду, наданого Банком в рамках технології 3DSecure, або операції, що здійснюються з використанням платіжної картки без введення ПІН-коду, або з використанням реквізитів платіжної картки, або з використанням аутентифікаційних даних, у тому числі в Мобільному додатку, — визнаються підтвердженими Клієнтом та ініційованими ним власноруч».

Також зазначаємо, що п. 5.5. визначає, що держатель картки несе відповідальність за всі операції, що супроводжуються авторизацією, до моменту звернення держателя картки в Банк і повідомлення про блокування коштів на картрахунку і за всі операції, які не супроводжуються авторизацією, до моменту постановки картки в СТОП-ЛИСТ платіжною системою.: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-324/?lang=uk

Зобов'язання за заборгованість на рахунку Клієнта покладаються на Клієнта і визнання заборгованості недійсною можливе за рішенням суду після проведення розслідування.

Щодо Вашої ситуації наші Спеціалісти детально перевірили всю інформацію та надали рекомендації за підсумком перевірки.

Наш Банк буде радий сприянню у вирішенні цієї ситуації та надасть усі необхідні відповіді на офіційні запити з боку правоохоронних органів, які зможуть допомогти у розслідуванні.

Коментарі - 3

+
+9
khvorost
khvorost
21 червня 2024, 20:11
#
Пишите до банку заяву на chargeback (оскарження платежу).
+
+9
natashaGra
natashaGra
22 червня 2024, 6:08
#
Скорее всего здесь не chargeback будет, а подача заявления в полицию. И после этого , если банк продолжит требовать погашение долга, то возможно и подача иска в суд
+
0
energolux
energolux
22 червня 2024, 10:48
#
Коломойский из Приват банка, тоже разными способами деньги выводил.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.2 45.9
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.2 45.9
USD 40.8 41.4
Всі курси банку