Мінфін - Курси валют України

Кешбек за запрошення друга

Анатолій Анатолій 7 червня 2024, 14:54
Вже деякий час маю картку банку, вирішили також зробити картку для дружини. Вирішили скористатися пропозицією «Запроси друга», за якою я, як запрошуючий, та «друг» отримають на рахунок по 50 грн. кешбеку кожний. Кешбек не надійшов, написав у підтримку, прийняли заявку на розгляд. Потім подзвонили з підтримки та сказали, що запрошення у той же самий час надіслала інша людини і саме цій людині було надіслано цей кешбек. Але дружині кешбек також не прийшов. Я у себе в застосунку бачу статус — Друзі, які отримали картку — 1/1
Заробили кешбеку — null
На всю інформацію, яку я надав представнику банка, я отримував одну і таку саму стереотипну відповідь: «ми все ретельно перевірили, кешбек був нарахований і запрошуючій людині і тому, кого запрошують».
Сума невелика, і картку відкривали, звичайно, не через цей кешбек, але відчуття, що натрапив на дрібних злодюжек.
Враження від банку зіпсовані.
абанк
Підтримка àбанку 7 червня 2024, 17:44

Дякуємо за відгук! Після ретельної перевірки ми виявили, що кешбек був нарахований іншому агенту через одночасне надсилання запрошення. Нам прикро, що виникло дане непорозуміння та хочемо виправити ситуацію. Ми вже нарахували Вам кешбек, будь ласка, перевірте свій рахунок. Ще раз перепрошуємо за завдані незручності та сподіваємося, що Ви залишитеся нашим задоволеним Клієнтом.
Полезный комментарий

Питання вже вирішене.
energolux
energolux
7 червня 2024, 18:53
Рутина обыденности, холодная тень давно забытой лжи.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку