Мінфін - Курси валют України

itzice 23 травня 2024, 19:33
Пройшло близько двух місяців як банк розірвав ділові відносини зі мною під предлогом що я такий сякий поганий і тд. Мені 17 років, усі кошти були зароблені легальним шляхом — виплати з підтримки авторів Epic Games, в мене була достатньо крупна сума до котрої я додав усі докази, і наступним повідомленням було те що я відмиваю кошти і я учасник або підтримую тероризм. Сподіваюсь зі мною звʼяжеться кваліфікований спеціаліст котрий готовий розібрати мою ситуацію. до решті кошти мої до сих пір мені нихто не вивів).
абанк
Підтримка àбанку 23 травня 2024, 20:20
Добрий день!
Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Після аналізу наданих Вами документів Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки.

Через обраний в Банку месенджер Вам надали інформацію щодо залишків на рахунках.

Рішення остаточне та не підлягає перегляду. Дякуємо за розуміння.

24 травня 2024, 9:32
.)) Получишь паспорт объявим тебя в международный розыск Интерпол. Колись где прячешь ядерное оружие? В «Контр страйк» играл?!! Зізнавайся бісова дитина.))
29 травня 2024, 16:11
Признаюсь, играл, бомба на, А пленте)))
24 травня 2024, 9:37
А-Банк украл у ребенка конфеты! Нужно возле вазы с конфетами поставить фотографию Сталина, чтобы конфеты не воровали.)
29 травня 2024, 16:11
У меня теперь сомнения что все пользователи минфин — украинцы

Курс валют в абанку

EUR 44.2 45

Курс валют в абанку

EUR 44.2 45
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / банк розірвав ділові відносини за фiнансування тероризму та вiдмивання доходу в мої 17 рокiв