Доллар депо

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Відділення за адресою: Харків, вул. Героїв Праці, 34
Прийшол зняти депо у доларі. Касирка каже тількі старі купюри, ок кажу покажить у ваших руках купюри, я підтвержу буду брать чи ні. Відмова. Почали посилати читать постанови нацбанка № 1, 75 и 76. Потикал дурочку нач відделення у ці постанови, що нема такого, мовчить *** що води набрала. Каже ви дуже вумний, ми вас заблокуемо на обслуговування. Ну добре, прийшов у другий раз, кажуть вас заблокували за шахрайство. Які докази? Нема доказів, ми так вирішили. Ну кажу хай вам щастить
абанк
Добрий день!

Детально перевірили всю інформацію.

Наш Банк не працює з інкасо, тому іноземну валюту ми приймаємо і видаємо Клієнтам лише у належному стані. З каси видаються купюри, які є у наявності та не обираються спеціально касиром. Умови видачі купюр для всіх Клієнтів є однаковими. Вам було запропоновано отримати купюри які були в касі на момент звернення.

На даний час Банком прийнято рішення щодо обмеження Вашого обслуговування.

Дякуємо за розуміння!

efess
efess
2 травня 2024, 19:35
Женщины умеют мстить😺
natashaGra
natashaGra
2 травня 2024, 20:21
Ничего нового, если клиент в этом банке не дай бог находит закон , который они нарушают или постановление , которое они не исполняют, то вместо извинений будут вот так себя вести. Девиз банка пора менять
4 травня 2024, 7:51
Шановний АБанк, у мене немає претензій щодо блокування. Ну інколи хтось не бажає весті ділові стосунки, це нормально. Але питання не в цьому, а в тому що ви заблокували згідно з Умов та Правил Банку: Розділ 3.3.25 і 3.3.25.3 А це пункт шахрайство. Або ви маєте та наводити докази шахрайських дій, або це називається наклеп. Якщо це наклеп, то це є кримінальним злочином з вашої сторони, і я як громадянин зобов’язаний повідомити про злочин правоохоронні органи.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку