Мінфін - Курси валют України

Блокують без запиту та

Проблема вирішена
rozenkoo 19 квітня 2024, 18:11
Вітаю! Працюю як ФОП вже рік, із самого початку своєї діяльності користувалась Абанком, була ВІП клієнтом із платиновою карткою
9-го квітня прийшов запит про походження коштів. У запиті було зазначено, що документи можна подати впродовж 3 днів. На наступний день (10-го квітня) подала документи, які в мене не прийняли, бо вже розірвали зі мною ділові відносини. Подала заяву на закриття, щоб вивести кошти 16-го квітня. Сказали що термін переказу коштів 3 робочі дні. Сьогодні (19-го квітня), досі кошти не надійшли та точних термінів так і не кажуть. Тобто і блокування за незрозумілою причиною і кошти не дають вивести
абанк
Підтримка àбанку 19 квітня 2024, 19:44
Добрий день! Приносимо вибачення за тривале очікування рішення Вашого питання. На жаль, наразі, існує черга в обробці подібних звернень, у зв'язку з чим регламент розгляду збільшений. Наші Спеціалісти роблять все можливе, для скорішого вирішення Вашого питання. Передали питання на пришвидшення, просимо очікувати зарахування коштів відповідно до наданих Вами реквізитів. За результатом Вас проінформують.

19 квітня 2024, 19:12
Да уж , «очень надёжным» и «серьезным» показал себя банк. Проконсультируйтесь с юристом, в переводе денег могут сделать комментарий, что ни один банк потом ваши деньги не примет- здесь такое уже встречалось
19 квітня 2024, 21:32
Представитель вообще читает, что пишут? Ничего, что клиент собрал документы за день , хотя дали 3 , а банк отказал за день!!!

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку