Погрози від співробітників
- natashaGra
- 15 квітня 2024, 18:50
Записывайте угрозы на диктофон и пишите заявление в полицию
Дуже зручно, коли представники банку телефонуют з лівих номерів, спілкуючись некоректно, погрожують, а в банку потім відповідають це не телефон банку. Я вам написав прізвища, зробіть перевірку.
- natashaGra
- 16 квітня 2024, 10:01
Вряд-ли кто-то будет это проверять тем более в таком банке. Тут по отзывам неоднократно они и свои регламенты нарушали- так что лучше советуйтесь с юристом и пишите в полицию
Ваши співробітники телефонують і пишуть з лівих номерів і погрожують, ви говорите що це не ваш номер звідки тоді в цих людей банківськи документи з інформацією про мене? Наприклад банківська виписка. Тобто ви передали мої персональні данні третім особам?
- Лора4ка Фабра
- 16 квітня 2024, 10:28
Як Вам вище рекомендували, запишіть розмову тих, хто Вам телефонує, а потім можна до поліції звернутися та скаргу до нбу написати. Гадаю, після цього співробітники запрацюють відповідальніше.
Скарга до НБУ пишеться фізично, чи можна подати в електронному вигляді?
- Лора4ка Фабра
- 16 квітня 2024, 15:31
У них є розділ — звернення громадян. Можна туди написати у електронному вигляді
- Недорого Отзывы
- 19 квітня 2024, 10:41
По договору они имеют право передавать третьим лицам
Курс валют в абанку
Представились як: Мілевська Ольга Григорівна, Осіпов Микола Іванович і сказали що їх керівник Гачок Олексій Олександрович.
Не коректне ставлення до Клієнтів з боку Співробітників при спілкуванні неприпустимі. Ми розглядаємо кожну ситуацію індивідуально і будемо раді розібратись у Вашій ситуації детальніше. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні.
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.