Мінфін - Курси валют України

Банк блокує без причини

Проблема вирішена
Annya000 14 березня 2024, 12:39
Сьогодні на мою картку поступиса сума 20000 грн і картку одразу заблокували, я звязалась з підтримкою попросили надати документи про дохід, я надала довідки що я офіційно працюю обяснила що ще перед роботою мала заощадження, казала що мені срочно потрібні кошти так як кошти на ліки, так підримка відповіла мені що приблизний час розгляду місяць, я була просто шокована, заблокувати людині картку з коштами на ліки і плювати на людей вони хотіли це просто дуже підло
абанк
Підтримка àбанку 14 березня 2024, 15:39
Банк вимушений запитувати дану інформацію, згідно з постановою НБУ №110 від 05.09.2023 року, щоб мати актуальні дані щодо планованих сум надходжень на рахунки. Звертаємо увагу, що обмеження наразі встановлено тільки на р2р перекази, інші операції з карткою є доступними. Банк отримав від Вас документи та вже надіслав уточнення через месенджер, на які необхідна Ваша відповідь. Чекаємо на відповідь від Вас.
Взяли Ваше питання на контроль, ми детально перевіримо Ваші звернення до Служби підтримки та повідомимо за результатом вирішення питання Вас.

natashaGra
natashaGra
14 березня 2024, 14:42
В вашем случае хотя бы ответили более- менее правдиво про месяц, а не 2−3 дня. Но таких случаев как у вас здесь много, у этого банка это традиция
Валерка Котовский
Валерка Котовский
15 березня 2024, 15:11
Запытуваты должен, но не блокировать:) Видимо банки не понимают слова что такое спросить и заблокировать :D
Так же в суде, суд не рассматривает постановления НБУ, а только законы

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку