Блокування картки
- Валерка Котовский
- 22 лютого 2024, 10:40
Подробнее я описал у себя в блоге как безопасно продавать крипту и не попасть на мошенников.
Курс валют в абанку
Я зробив декілька висновків для себе:
1. Банк не заблокував мені рахунок одразу як поступила скарга, це було 17−18 січня, а заблокував тільки тоді коли мені поступили мої кошти на карту (30 січня). Тобто вони спеціально очікували такого моменту.
2. Фахівці а-банку набрали мене буквально протягом години, коли виникли проблеми від банку відправника (моно), по цій транзакції, але як тільки ми вирішили питання по цій транзакції, і виникло питання розблокування моєї картки, то дзвінки від фахівців можна очікувати як мінімум 5 днів. Тобто а-банк впершу чергу вирішує свої питання по іншим банкам, а на своїх клієнтів, так би мовити байдуже.
3. Взяти наприкладі монобанку. Такі питання вони вирішують буквально за пів години. Достатньо звязатися з підтримкою, направити все що вони попросять, і все, проблема вирішена. І знаєте, які би не зручні були європейські банки, але їх праця направлена на клієнтів, і в подібних ситуаціях, вони впершу чергу дають неділю на вивід власних коштів. Наші же банки блокують тобі ці кошти, і строки розгляду пів року. Піклування про клієнтів👍
Мені було би однаково на ті кошти які застрягли, і я би просто очікував розблокування, але коли є реальна необхідність в них, і підтримка а-банку це чудово знали, їм начхати.