Повна бездіяльність банку в питаннях про шахрайство!
Курс валют в абанку
| EUR | 49.2 | 50 |
| USD | 42 | 42.6 |
В той же день А-Банк повідомив мені по телефону, що підтвердилися шахрайські дії їх клієнта та заблоковано його рахунок, а також заблокована сума мого переказу на рахунку.
23.06.2023 року відкрите кримінальне провадження № 12023175440000285 про шахрайство по даному випадку.
Звернулися з офіційною заявою (№ вхідної кореспонденції 1516903) до А-Банк про повернення заблокованих коштів отриманих шахрайським способом.
У відповідь на звернення А-Банк повідомив (№ вихідної кореспонденції 1517905), що радить звернутися до правоохоронних органів, бо згідно з банківською таємницею не мають права розкривати конфіденційну інформацію, хоча ніякої конфіденції інформації розкривати я не просила, а просила повернути заблоковані кошти.
Тим більше правоохоронні органи вже звернулися в А-Банк по даній справі та отримали всю необхідну інформацію для слідства.
Слідство наразі триває.
Якщо мій переказ заблокований на рахунку шахрая, клієнта А-Банк, і при цьом шахрай не може підтвердити походження коштів + на нього відкрито справу про шахраство в чому проблема повернути кошти назад?
А-Банк вже давно повинен був розірвати ділові відносини з даним клієнтом та повернути кошти, походження яких неможливо підтвердити.
Повна бездіяльність А-Банк.
В інтернеті пишуть, що існує практика вирішення питань про шахраство, а насправді ніхто нічого не знає і все просто ігнорується.