Фінансовий моніторинг
Поэтому и не надо было открывать здесь фоп, только абанк (30%) и изибанк (20%) сдирают конскую комиссию при разрыве договора. В этих конторах только кредитки держать. Поищите другой банк где нет этой сумасшедшей комиссии
- 1 грудня 2023, 14:51
Они ссылаются что только по скарге 30% берут) хотя я думаю если с чела сдерут что то)) их засудят 100%)
- natashaGra
- 1 грудня 2023, 19:11
Но в самом пункте о жалобе ни слова, что уже даёт простор для манипуляций
- 1 грудня 2023, 19:15
Тогда можно скринить их текст и долбить что они так сказали) Просто у нас тупая система правосудия, которая ещё к тому же и стала платной. А плюс ещё адвоката или хотя бы консультацию с юристом провести чтоб рассказал как грамотно заполнить заявление.
- 1 грудня 2023, 20:11
Такие суммы надо криптой переводить, а не через наши банки)))
В крипте вот держи 50к баксов и никто не спросит де ты их взял_)
В крипте вот держи 50к баксов и никто не спросит де ты их взял_)
Хотілось би поділитись, що вийшло в результаті.
Банк вирішив ситуацію дуже оперативно. Гроші відправлені назад відправнику, і розірвано ділові стосунки зі мною. Їм не вистачило всіх документів і відповідей на 15 тупих запитань.
Що, певно і на краще. Бо відкрив рахунок в іншому банку, і гроші зайшли протягом декількох хвилин без зайвих запитань.
Моя порада: якщо ви пояинаючий ФОП і плануєте отримувати за надані послуги гарні гроші - обходьте цей банк стороною.
- 2 грудня 2023, 9:42
Спасибо) странный банк действительно)
Курс валют в абанку
Та все змінилось коли дійшов час до зарахування коштів на рахунок ФОП по договору співпраці. Сума не маленька і звісно потрапила під фінмоніториг. Не бачу в цьому нічого незвичного чи дивного.
Але є одие дуже вагомий мінус, це — одна відповідь з банку в день на електронну адресу.
Не розумію, чому банк відповідає лише раз на день і то, тільки через добу після відправленого мною листа, і ні хвилиною раніше.
Для моніторингу надав всі документи та пояснення (а запитань було ой як багато, і на поб думку — не всі зовсім по темі, але нехай).
Після того, як прочитав відгуки, вже боюсь, що банк зарахує кошти на рахунок але потім розірве ділові стосунки і буде вимагати 30% за переказ коштів, а це добрих 600тис грн при моїй сумі. Тому попередив, що якщо наданих мною пояснень та документів буде не достатньо, то краще нехай повернуть кошти відправнику, а не зараховують на рахунок, а я знайду інший банк, в якому немає таких ризиків та такого довгого очікування розгляду питання.
Але сподіваюсь що такого не станеться.
Поки йде 4 день очікування, і якщо надалі комунікація з банком буде заключатись у відповідях 1 раз на добу — чекати я буду вирішення питання ще дуже довго.
Акцентуємо Вашу увагу, що тільки у разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, на підставі підтверджених скарг, передбачена комісія за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі. Виконуючи Умови та правила та не порушуючи Законодавство, Ви можете бути впевнені, що у Вас не виникне блокування з подальшим закриттям рахунку з ініціативи Банку.
Взяли Ваше питання на контроль та передали на пришвидшення. Зробимо все можливе для скорішої перевірки. За результатом наші Спеціалісти повідомлять Вас.