Проста оцінка користувача.
Скажу своє, скромне слово, як постійний користувач послуг Акцент банку, задоволений рівнем надання послуг,(розстрочка на витрати, оплата частинами (замалий строк розстрочки), але завжди є куди рухатися! Вважаю що майбутнє за онлайн банкінгом,(якщо у вас є хочаб базові знання користування смартфоном), в наш нелегкий час дуже важливо мати під боком надійного партнера, з надання банківських послуг, тому рекомендую А-банк, але то на ваш розсуд шановне панство, дякую за увагу, всього найкращого!
Підтримка àбанку
26 листопада 2023, 19:17
Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви з нами та цінуємо Ваш вибір. Будемо намагатися і надалі радувати Вас! 🍏😊
відправити особисте повідомлення банку
««в наш нелегкий час дуже важливо мати під боком надійного партнера, з надання банківських послуг, тому рекомендую А-банк»
Да, А банк настолько «надежный» партнер, что может заблокировать все ваши средства , прекратить ваше обслуживание и отобрать 30% ВСЕХ ваших личных средств.
И все это без суда и каких либо доказательств
И все это без суда и каких либо доказательств